The Others Sur Yapı’dan Konut Desteği Başladı!

Sur Yapı’dan Konut Desteği Başladı!

05.02.2015 - 17:39 | Son Güncellenme:

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapı’dan %15 indirim desteği alıyor.

Sur Yapı’dan Konut Desteği Başladı

Kampanya Şubat 2015 boyunca geçerli olacak.

Haberin Devamı

1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, dileyenleri ev sahibi yapıyor. İdilia ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında Sur Yapı, müşterilerine ödediği peşinat tutarınayüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Peşinatınızı Kendiniz Belirleyin, Peşinat Tutarına Sur Yapı’dan %15 Konut Desteği Avantajını Kaçırmayın…

Kendi evinin sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. Sur Yapı kampanyaları tüketicilerimizin beklemeden, bir an önce ev sahibi olabilecekleri şekilde tasarlanıyor. Kira ödemek yerine, kendi evinin taksitlerini ödeyerek, bütçeye uygun ara ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma hayallerinin kapıları aralanıyor. Sur Yapı ev sahibi olmak isteyen herkese, düşük peşinatlarla ve kolay ödeme planlarıyla destek oluyor. Bu kampanya da tüketicilere, beklemeye gerek duymadan ev sahibi olma fırsatı sunan cazip seçeneklerden biri… Üstelik bu kampanyada müşteri ödediği peşinatı kendi belirleyecek. Ayrıca sunduğumuz konut desteği indirimi ile peşinat tutarını artırarak indirim tutarını da artırmış oluyor.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında örneğin; İdilia projesinden 3+1560 Bin TL’lik bir ev için toplam satış bedelinin yüzde 40’ı olan 224 Bin TL peşinat ödeyen tüketici ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 33 Bin 600 TLSur Yapı ev desteği almış oluyor. Müşteriler ödediği peşinatı artırdıkça indirim tutarını da artıyor.

Vitrin projesinde ise 3+1 693 Bin TL’lik bir ev için toplam satış bedelinin yüzde 50’si olan 346 Bin 500 TL peşinat ödeyen tüketici ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 51 Bin 975 TLSur Yapı konut desteği almış oluyor.

Böylece müşteri hem ödediği peşinatı artırarak indirim tutarını artırabiliyor, hem de ödeyeceği peşinatı kendisi belirliyor.

36 Ay Boyunca Konut Edindirme Hesabında Biriken Paranız ile 36. Aydaki Sur Yapı Ödemenizi Yapabilirsiniz.

Ayrıca 36 ay boyunca tüketici parasını konut edinme hesabında biriktirip 36. aydaki Sur Yapı’ya olan ara ödemesini yaparken, devletin sunduğu konut edinme desteğinden de faydalanabilecek.

Haberin Devamı

Ayrıntılı Bilgi için 444 5 787

İdilia Satış Ofisi

TEM otobanı üzerinde Sultanbeyli gişelerinden sağa girin. 1.2 km sonra Ekol Caddesi üzerinde devam edin. Anafen Koleji’nin karşısında İdilia Satış Ofisimizi göreceksiniz.

Vitrin Satış Ofisi:

Yunus Emre Mahallesi 1626 Sokak Sultangazi / İstanbul