The Others Vampirler evinize geldi

Vampirler evinize geldi

28.10.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Vampir filmlerini sevenlerin iki seçeneği birden var: Christopher Lee’li "Dracula" ve "Amerikan Vampiri"

Vampirler evinize geldi

Vampirler evinize geldi

Vampir filmlerini sevenlerin iki seçeneği birden var: Christopher Lee’li "Dracula" ve "Amerikan Vampiri"

Bugün vampir filmleri sevenlerin şanslı günü. Gerçek bir korku filmi seyretmek isteyenler Christopher Lee’nin başrolünde olduğu "Dracula"yı, korku-eğlence karışımını sevenler ise "Amerikan Vampiri"ni seyredebilir.
Canlandırdığı korku filmi karakterleriyle bir kült aktör haline gelen Christopher Lee’yi Terence Fisher’in 1958 yapımı "Dracula"sında, Kont Dracula rolünde izleyeceğiz.
Jimmy Sangster’in Bram Stoker’ın romanından yaptığı uyarlama, gününün kısıtlı olanakları göz önüne alınarak yapıldı. Korku türünün tüm klişelerini barındırıyor. "Dracula", Bram Stoker’ın romanının hakkını veremiyor. Üzerinden kan damlayan sivri dişler, ilk kez bu filmde kullanıldı ve Lee’nin simgesi olarak kaldı.
00.30 / OLAY TV

İlginç konuklar
Günün ikinci vampir filmi ise "Amerikan Vampiri". Evinde bir parti veren Frankie’yi sabah bir sürpriz beklemektedir. Aslında konukların hepsi vampirdir ve amaçları Frankie’nin evine yerleşmektir. Ona yardım edebilecek tek kişi, Big Kahuna’dır.
CNBC-e / 15.30

Moda, sağlık, spor ya da yarışma soslu eğlence
GÜLÜMSEYİN HAYATA:
Özlem Yurt’un hazırlayıp sunduğu sağlık programının "Hayata Asılanlar" köşesine Zerrin Arbaş konuk olacak. "Afiyet Sağlık", "Hayata Başlarken", "Doyasıya Yaşamak" diğer renkli köşeler.
TRT 2 / 11.10

SMAÇ:
Voleybol tutkunları için hazırlanan programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Erkekler 1. Ligi’ndeki SSK’nın başkanı olarak katılıyor.
CNN TÜRK / 17.10

NETİKET:
Her hafta internet dünyasının en renkli, en çarpıcı adreslerini ekrana getirmeyi hedefleyen programda Murat J. Aykul bu hafta Zeynep Tunuslu ile "Moda, kadın ve internet" üzerine sohbet edecek.
TV8 / 19.05

YÜKSELEN BİR DENİZ:
Belgeselin üçüncü bölümünde, Mustafa Kemal’in cumhuriyet fikrini açıklaması anlatılıyor.
CNN TÜRK / 20.05

ŞAHANE PAZAR:
Uygur Kardeşler’in canlı yayınlanan şovuna Gökhan Özen, Harika Avcı, Tuğba Özay ve Yeşim Palandüz katılıyor. Özen ve Avcı şarkılarını seslendirirken, Özay ve Palandüz oyunlarda yarışacaklar.
KANAL D / 20.30

KOBRA TAKİBİ:
Otoyolda görevli polisler Semih (Erdoğan Atalay) ve Tom (Rene Steinke) bu kez, tanık koruma programına alınan bir kadını eski kocasından korumaya çalışıyor.
KANAL D / 22.30

Konular muhtelif
KAFE SİYASET:
Mete Belovacıklı ve Murat Yetkin DYP Milletvekili Doğan Güreş ile Türkiye ve dünya gündemini ele alacaklar.
CNN TÜRK / 11.10

AÇIK AÇIK:
Tunca Bengin, Prof. Dr. Şener Akyol ve Avukat Aydeniz Alishbah Tuskan ile Medeni Kanun Tasarısı’nı konuşacak.
TRT 2 / 21.15