The Others Yaz rehaveti bitti

Yaz rehaveti bitti

19.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yaz rehaveti bitti

Yaz rehaveti bitti



Program vardı, yeni olan sunucu
"İSTER İnan İster İnanma"yı bundan böyle "Şahane Pazaröda Behzat - Süheyl Uygur kardeşlere eşlik eden İpek Tanrıyar sunacak. İlgiyle izlenen programdan birkaç başlık: Kılıç yutan adam, ateş yutan kadın ve bebeklerin kendilerine özgü dilleri...
KANAL D / 22.30

Son Baskı
CNN TÜRK, bugünden başlayarak altı gazeteden yapacağı canlı yayınlarda seçim gündemini değerlendirecek. Tayfun Ertan’ın sunacağı programın ilki Hürriyet yazarlarıyla gerçekleştirilecek.
CNN TÜRK / 19.05

taraftaria
CNN TÜRK Spor Müdürü İhsan Topaloğlu, konuklarıyla haftanın futbol gündemini değerlendirecek. Programın ilkine G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim konuk oluyor.
CNN TÜRK / 20.30

Mesut Yar’la Gece Hattı
Bİr yıldır Kanal 6’nın ana haber bültenini sunan Mesut Yar, eski kanalı ve programına döndü. Yar, günün gelişmelerini "güleryüzlü ciddiyetle" ekrana taşıyacak.
STAR / 00.30



Yeni sezonda TV izleyicisini bekleyen yeniliklerden biri de Kanal D’nin yarışma programı "Sen Gidince"...
Emre Kınay’ın sunacağı yarışmada dört kişi bir eve kapanacak. Ama burada amaç, "Biri Bizi Gözetliyor" evindeki gibi özel yaşamları takibe almak değil. Bir hafta sonra dışarı çıkacak yarışmacılara Türkiye ve dünya gündeminden sorular sorulacak. Ve en çok doğru yanıtı veren, dünya turuyla ödüllendirilecek. "Sen Gidince", eylül ayında izleyiciyle buluşacak.

Akpınar’ın yerine Ceyhan
"Sen Gidince" yarışmasını hazırlayan ANS firmasının izleyiciye bir sürprizi daha var. ATV için "Yarınlar Umut Olsun"u yapan ANS, yeni sezonda programı Esra Ceyhan’ın sunacağını açıkladı. Eski sunucu Metin Akpınar’ın sözleşmesi 13. bölümde bitmişti.







Yazarlar