The Others Yine yeni yeniden

Yine yeni yeniden

10.09.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kanal D ve CNN Türk’te yeni yayın dönemi bugün başlıyor. Tatilde olanlar geri dönerken yeni programlar ilk kez izleyici karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor

Yine yeni yeniden

Yine yeni yeniden

Kanal D ve CNN Türk’te yeni yayın dönemi bugün başlıyor. Tatilde olanlar geri dönerken yeni programlar ilk kez izleyici karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor

Duma Duma Dum:
Çocuklar için hazırlanan programı tiyatro sanatçısı İnci Türkay sunuyor. Hafta içi her gün canlı yayınlanacak program, "Açıl Susam Açıl" ve "Tost TV" köşelerinden oluşuyor. İki köşenin de ortak amacı, çocukları eğlendirirken eğitmek.
KANAL D / 10.30

Sabah Şekerlerİ:
Özlem Yıldız, yaz tatili dönüşünde yanında bir partnerle karşınızda... Bugünden itibaren hafta içi her gün canlı yayında Yıldız’a, Best Model of Turkey 2000 birincisi manken Alp Kırşan eşlik edecek. Yeni dönemin ilk programında "Sabah Şekerleri", şarkıcı Aydın’ı konuk ediyor. Programın "Sahrap Abla" köşesi, yeni dönemde de haftada üç gün ekranda olacak.
KANAL D / 11.30

Haberiniz olsun...
Sevgili Günlük:
Yeni kitaplardan son çıkan albümlere, sergilerden oyunlara, festivallere dair notların düşüldüğü "günlük", Deniz Yüce Başarır’a ait. Karikatürist Latif Demirci’nin de çizgileriyle katılacağı programın ilkinde Başarır, canlı yayında Ferhan Şensoy’u ağırlıyor.
CNN TÜRK / 18.30

Ajans:
Çiğdem Anat’ın gün ortası haberleri verdiği yapım yeniden ekranda.
CNN TÜRK / 13.00

Manşet:
Mehmet Ali Birand yine aynı saatte günün "Manşet"ini atıyor.
CNN TÜRK / 17.00

Editör:
Gürkan Zengin, ana haber bülteni saatinde ekrana gelecek.
CNN TÜRK / 19.00

Gece Görüşü:
Cüneyt Özdemir, yeniden CNN Türk’te. Özdemir, Soner Yalçın’la birlikte hazırlayacağı programda, günün haberlerine yer verecek.
CNN TÜRK / 23.00

Çalışma arkadaşı, Garih’i anlatıyor
Meliha Okur’un hazırlayıp sunduğu "Parametre", ekonomi analizlerinin yanı sıra iktisadi yaşamın farklı yönlerini de ele alıyor. Okur, bugünkü programında Üzeyir Garih’in yakın çalışma arkadaşı Cavit Çıtak’ı ağırlayacak. Canlı yayınlanan programda, Üzeyir Garih’le ilgili görüşlere de yer verilecek.
CNN TÜRK / 16.35

Bir gazetecinin yaşam öyküsü
Şafak Yavuz’un programında bu kez Savaş Ay’ı konuk olarak görmek mümkün. Gazetecilik yaşamı, çok tartışılan TV programları, yakalandığı kanser hastalığını yenmesi ve tabii kariyer gündemini de kapsayan bir Savaş Ay portresi, bu programda.
BRT / 23.10

Bu kez medya tartışılıyor
Fatih Altaylı, canlı yayında "medyanın görev alanını" tartışmaya açacak. Üzeyir Garih cinayetinden yola çıkacak programda meslek örgütlerine mikrofon uzatılacak. Cinayetin tanığı olarak bir süre gündemde kalan Pınar Konuşkan da canlı yayında...
KANAL D / 23.15