Geri Dön
Tom Cruise ve Elon Musk gerçekten uzayda film çekecek mi?

Tom Cruise ve Elon Musk gerçekten uzayda film çekecek mi?

Kısa bir süre önce Tom Cruise ve Elon Musk'ın uzayda film projesinin olduğunu okumuştuk. Fakat doğrusu hala daha kafamızda oturmamış şeyler var. Peki Tom Cruise ve Elon Musk gerçekten uzayda film çekecek mi? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Filme baya baya hazırlanılıyor...

NASA'nın desteğiyle, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) Tesla CEO’su Elon Musk ile birlikte film çekmeye hazırlanan Tom Cruise'un yeni projesinden ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Filmin 200 milyon dolar bütçe ile çekileceği, 58 yaşındaki aktörün ise 30-60 milyon dolar kazanmayı hedeflediği ortaya çıktı. Yani baya baya filme hazırlıklar yapılıyor.

Filmin senaryosu yazılma aşamasında

NME'nin haberine göre Universal Picture’ın projeyi onaylaması için Tom Cruise’un yönetmen Doug Liman, Christopher McQuarrie ve PJ van Sandwijk ile birlikte canlı online görüşme yaptığı aktarılmış. Filmin senaryosunun yazılma aşamasında olduğu ve yaklaşık 200 milyon dolar (yaklaşık 1 milyar 390 milyon TL) civarında bir bütçesinin olacağı tahmin ediliyormuş ve Cruise'un ise oyuncu ve yapımcı olarak 30 ile 60 milyon dolarlık (yaklaşık 208 ile 416 milyon TL) bir kazanç elde etmeyi planladığı düşünülüyormuş.

Dünyada etkisi oldukça fazla bir değişim yaşanacak

Henüz prodüksiyon aşamasında olmayan filmin ne zaman vizyona gireceğine dair net bir tarih bilinmiyor. Çekilecek olan filme dair tasarılar devam ediyor olsa da hala bilinmeyen çok fazla nokta var ve bu da ister istemez kafalarda soru işareti yaratıyor. Yalnız bu proje, bir şekliyle gerçekleşirse sadece film sektörü açısından değil tüm dünyada etkisi oldukça fazla bir değişim yaşanacak gibi gözüküyor.

Benzer İçerikler