TV-Rehberi Bu yaz ekranda yarışan yarışana

Bu yaz ekranda yarışan yarışana

09.06.2009 - 12:37 | Son Güncellenme:

Önceki yılların aksine TV kanalları yaz ekranını sıra dışı yarışmalara ayırdı. Yarışmalarda kimi “ideal koca” olmaya çalışacak, kimi tehlikeli oyunlarda korkularıyla yüzleşecek, kimi de buz dolu bir kabın içinde şarkı söyleyecek

Bu yaz ekranda yarışan yarışana

Her yıl olduğu gibi kanallar yeni projeleriyle yaz ekranını renklendirmeye başlıyor. Önceki yıllarda dizilerle yaz ekranını renklendiren kanallar, bu kez yarışmalara yöneldi. Buna neden olarak yarışmaların maliyetinin daha ucuz olması gösteriliyor.
Kanal D’deki “Kocam Size Emanet”  geçen hafta izleyiciye merhaba dedi. Yaz sezonunun bir diğer ilginç yarışması da Star’da ekrana gelecek. Asuman Krause’nin sunduğu yapımda çiftler korkularıyla yüzleşecek. “Süperstar Aile” “Benzemez Kimse Sana”  ve  “Ver Coşkuyu” adlı yarışmalarda sesine güvenenler sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Kocam Size Emanet
 Yarışmada eşleri tarafından şikâyet edilen kocalar beş günlük kampa giriyor. Beyler, görgü ve davranış dersinde Deniz Adanalı, giyim kuşam dersinde Ferruh Karakaşlı, dans dersinde Arzum Gültekin, spor dersinde Güngör Erünsal ve Hakan Demiray tarafından bir eğitim programına tabi tutuluyor. Ayrıca, Aile ve İletişim Koçu Yasemin Sungur’dan evlilikleriyle ilgili konularda terapiler alıyorlar.

Fear Factor Extreme

Asuman Krause’nin sunacağı “Fear Factor Extreme”de çiftler yarışacak. 8 çift; evli, sözlü, nişanlı ya da sevgili, Arjantin’de yapılan yarışmada limitlerini zorlayacaklar. Krause yarışmacıların korkularıyla yüzleşmelerine yardımcı olacak. 10 hafta sürecek yarışmada performanslarına göre her hafta bir çift elenecek.

Haberin Devamı

İlle de Roman Olsun

Geçen yaz çok konuşulan program “İlle de Roman Olsun” bu yaz da izleyiciyi ekran başına kilitle-yecek. Yine Alişan ve Çağla Şıkel’in birlikte sunacağı, Müjdat Gezen, Melek Baykal, Müslüm Gürses ve Hüsnü Şenlendirici’nin jüri üyeliği yapacağı yarışmada Romanlar sahneye çıkacak “Biz de varız” diyecek.

Süperstar Aile 
İlk kez bir müzik yarışmasında aileler yarışıyor. Dedeler, torunlar, anneler, babalar, kardeşler, teyzeler, amcalar... Her aileden sesine güvenen ve kan bağı olan iki kişi “Süperstar Aile” olmak için mücadele edecek.

Bir Zahmet
Hamdi Alkan yapımcılığında, yönetmenliğini Alper Mestci’nin üstlendiği, oyuncu Gökhan Yıkılkan’ın sunuculuğunu yaptığı program da kamera şakası tarzında bir yarışma olacak.

Manyak Dükkân
Komedi-drama dalında yeni bir program olan “Manyak Dükkân”da Almanya’da yaşayan Türklerin tüm klişelerden kurtulmuş gerçek halleri, usta kalemlerin elinde yeniden hayat bulacak. 

Aile Reisi
En son üç yıl önce bir dizide rol alan, daha sonra sunuculuğa devam eden Pınar Altuğ suskunluğunu “Aile Reisi” ile bozacak. Dizide dört çocuklu bir anneyi canlandıracak olan Altuğ’un eşi rolünde ise Emre Kınay olacak. Altuğ’un yapımcısına koyduğu tek şart, bebeğinden dolayı haftanın üç günü çekim yapmak. Altuğ, diğer dört günü bebeği ve eşiyle Bodrum’da geçirecek.

Haberin Devamı

Benzemez Kimse Sana
Bu yarışmada seçtiği meşhur bir Türk sanatçısına benzer sesiyle şekilde şarkı söyleyebilen 10 yarışmacı yer alacak. Yarışmacılar her bölümde seçtikleri ünlünün bilinen bir şarkısını, onun kariyerindeki bir döneme ait saç, makyaj ve sahne performansıyla söyleyecek.

Ah Be Güzelim
Yeni yarışma programında mücadele ikili gruplardan oluşan güzel kızlar ya da yakışıklı erkeklerin bilgilerinin sınırları çerçevesinde gelişiyor. Stüdyoda yarışan 15’er kişiden oluşan üç grup, ikililerin verdikleri cevapları doğru tahmin etmeye çalışacaklar.

Ver Coşkuyu
Cenk Eren’in sunacağı programda; yarışmacılar hem şarkılarını söyleyecekler, hem de şarkılarını söylerken her türlü sürprize de hazırlıklı olacaklar. Şarkılar bazen atılan yumurtalara karşı bazense buz dolu bir kabın içinde söylenecek. 

Sizce en çok hangi yarışma başarılı olacak? Hep birlikte tartışıyoruz...

Bu yaz ekranda yarışan yarışana