TV-Rehberi İşte Türkiye'yi ağlatacak aile!

İşte Türkiye'yi ağlatacak aile!

16.09.2011 - 09:54 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül ilk Tv projesindeki dev kadrosu izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Atv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ilk tanıtımları kanalda dönmeye başladı.

İşte Türkiyeyi ağlatacak aile

Yaptığı sinema filmleri Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare ile 10 milyona yakın sinema izleyicisine ulaşan Mahsun Kırmızıgül ilk televizyon dizisi projesiyle de tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefliyor. İlk projesinde dev bir kadro kuran Mahsun Kırmızıgül, Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miroğlu, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül ve Çağla Şimşek, oluşan Bakırcı ailesi televizyon izleyicisini ekrana kilitleyecek.

Yaptığı ilk sinema filminden itibaren gişede milyonlara ulaşan Mahsun Kırmızıgül, yine çarpıcı bir hikayeyle bu kez televizyon aracılığıyla tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefliyor. Projenin ilk beş bölümü için yönetmen koltuğuna oturacak olan Mahsun Kırmızıgül, daha sonra bayrağı Yıldız Hülya Birban’a devredecek.

Kasım 2011’de ekranda olması hedeflenen projede Türkiye’de her iki kadından birinin 18 yaşın altında evlendirilmesi gerçeği ve 11 kişilik Bakırcı ailesinin fırtınalı göç hikayesi konu ediliyor. Gerçek hayatta halen karşılığı olan hikeye ve projenin genel yönetmenliğini de yine Mahsun Kırmızıgül yapıyor. Boyut Film / Murat Tokat’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Hayat Devam Ediyor’un çekimleri ise İstanbul, Doğu Anadolu ve İç Anadolu’nun çeşitli şehirlerince gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı