Geri Dön
Ufuk Beydemir'le #EvdeKal'maya Molatik ol!

Ufuk Beydemir'le #EvdeKal'maya Molatik ol!

Bu aralar sen de bizim kadar #EvdeKal'maya Molatik misin? Eğer öyleysen güzel bir haberimiz var! Ufuk Beydemir, 26 Mayıs Salı akşamı saat 21:30'da Molatik'in Instagram hesabının canlı yayın konuğu olacak. Ufuk Beydemir’le #EvdeKal'maya Molatik oluyoruz, sizi de bekleriz...

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Corona virüs yüzünden rutinimiz bozuldu, hepimiz evlere kapandık. Çünkü neden? Önce kendi sağlığımızı, sonra sevdiklerimizin, sonra da çevremizdeki herkesin sağlığını düşünüyor ve önemsiyoruz.

Haberin Devamı

Tabii uzun bir süre evde kalmak başlı başına zor bir şey. Farkındayız. O zaman sizlere Molatik ekibi olarak sürprizlerimizden bahsedelim. Biz #EvdeKal'ıyoruz ve #EvdeKal'maya Molatik olmaya başlıyoruz!

Yani bu ne demek? Çok sevdiğiniz isimlerle "#EvdeKal'maya Molatik Ol!" serisi başlatıyoruz. Molatik'in Youtube kanalından canlı olarak gerçekleştirilecek yayınlarda misafirlerimizle yeni ev düzenimizi konuşuyoruz.

Ufuk Beydemirle #EvdeKalmaya Molatik ol

Yeni canlı yayının konuğu ise başarılı şarkıcı Ufuk Beydemir... Şarkıcı, Corona sürecinde yaptıklarını, ailesiyle neler konuştuğunu, Corona korkusuyla nasıl başa çıktığını anlatacak.

Eğer sen de bizim kadar #EvdeKal'maya Molatik'sen yayına seni de bekleriz! Ufuk Beydemir, 26 Mayıs Salı akşamı saat 21:30'da Molatik'in Instagram hesabının canlı yayın konuğu olacak. Ufuk Beydemir’le #EvdeKal'maya Molatik oluyoruz, sizi de bekleriz...

Benzer İçerikler