Vitrin Bülbül kesileceksiniz

Bülbül kesileceksiniz

24.10.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bülbül kesileceksiniz

Bülbül kesileceksiniz
24 Ekim 1998 Sibel Arna

Eğer ne yapsam olmuyor, yabancı dil öğrenemiyorum diyorsanız, bir de Özel İstanbul Şafak Yabancı Dil Kursu'nu deneyin. Memnun kalacaksınız.

İngilizce, Rusça, Almanca, Türkçe ve diksiyon kurslarından herhangi birine katılmak istiyorsanız Özel İstanbul Şafak Yabancı Dil Kursu'nu seçebilirsiniz. Çünkü bu kurum işini kurallarıyla yapıyor. Kuralların neler olduğuna gelince, ilki eğitim. Dersler yeni iletişimsel yaklaşımla, öğrenci merkezli bir biçimde yapılıyor. Şafak Dil Kursu'nun kurucusu Liliana Tchollova'ya göre de bu anlayış öğrencilerin aktif bir biçimde derslere katılmaları, süratli ve etkili bir biçimde hedefledikleri İngilizce seviyelerine ulaşmalarını sağlıyor. "İletişimsel yaklaşım hızlı bir şekilde dil kullanım becerisini geliştirir. Bu da okuma, yazma, dinleme, konuşma becerilerinin geliştirilmesiyle mümkün olur," diyen Şafak ekibi amaçlarının öğrenciye iletişimsel yeterliliği kazandırmak olduğunu söylüyor.
Şafak Dil Kursu'nda herhangi bir dil öğrenmek için, ilk önce bir düzey belirleme sınavına giriyor ve size uygun olan bir sınıfa yerleştiriliyorsunuz. Kurslar başlangıç, orta ve ileri olmak üzere üç düzeyde.
Şafak Dil, Cambridge Üniversitesi ile işbirliği yaparak İngiltere'de öğrencilerine kurs imkanı sağlıyor. Özenle seçilmiş İngiliz aileler yanında veya okul kampüsünde konaklama, sabah - öğle - akşam yemekleri, haftalık 20 saat eğitim ve sosyal etkinlikleri kapsayan programa Şafak Dil'den bir öğretmen de eşlik ediyor. Yabancı dil öğretiminde görsel - işitsel sistemin kullanılması uzun süredir kabul gören ve olmazsa olmaz denebilecek bir zorunluluk. Bu amaçla Şafak Dil verdiği eğitimin her aşamasında görsel ve işitsel hafızayı sürekli olarak geliştirmek için özel bazı çalışmalar sürdürüyor.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın denetiminde çalışan Şafak Dil'in Türk ve yabancılardan oluşan öğretim kadrosu Boğaziçi Üniversitesi'yle de ortak çalışmalar yapıyor. Kurs vermede deneyimli, konusunda başarılı, pedagojik birikimi olan öğretmenler, özenle seçilmiş.
Şafak Dil Kursu'nun sosyal etkinliklerine gelince... Ücretsiz konuşma kulübü, kütüphane, sinema kulübü gibi etkinliklerle öğrencelerine yabancı dili zevk vererek öğreten kursta sıkmadan, bıktırmadan öğretmek esas alınıyor. Sinema kulübünde her hafta ücretsiz film seyreden öğrenciler, konuşma kulübünde pratik yaparak kelime haznelerini genişletiyorlar. Kütüphanede ise zengin kaynaklardan yararlanıyorlar. Bilgi çağında yabancı dil bilmek gereksinim ve avantajdır ve birçok meslek alanlarında başarının anahtarı haline gelmiştir. İşadamları, turizmciler, bankacılar, kamu çalışanları ve birçok meslek sahibinin birleştiği nokta budur. Eğer siz de bu noktada birleşmek istiyorsanız Şafak Dil Kursu'nun yolunu tutun.

Özel İstanbul Şafak Yabancı Dil Kursu
Cihannüma Mah., Akdoğan Sok., Kardeşler Apt., No: 11 - 13 / 3, Beşiktaş / İstanbul
Tel: 0212 227 60 05, 227 92 24