Vitrin İzmir esnafını sanala taşıdı

İzmir esnafını sanala taşıdı

18.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Merkezi İzmir’de bulunan evesoyle.com uygulaması şehrin esnafını sanala taşıdı. Eralp Yazılım bünyesinde geliştirilen uygulama İzmirlilerin birçok kategoride geniş kapsamlı hizmeti online olarak almalarına imkan sağlıyor. Aynı zamanda uygulama, bildikleri esnaftan şaşmayanları da düşündü. Mahallelerindeki tanıdıkları ve güvendikleri esnaflardan tüm ihtiyaçlarını yine online olarak sipariş verebilme olanağı sunuyor.

İzmir esnafını sanala taşıdı

 

Yemek siparişi ile sınırlı olmayıp, kasap, manav, veteriner, kuru temizleme, tesisat, temizlik gibi hizmetler de uygulamada yer alıyor. Tüm bu hizmetleri farklı uygulamalar arasında mekik dokuyarak almak yerine tek bir uygulamadan aynı hizmeti veren farklı işletmeleri, fiyat aralığı açısından karşılaştırmalarını sağlayıp hem ekonomik hem de hızlı hizmet alma imkanı sağlıyor.

Haberin Devamı

Diğer şehirlere de açılacak

Bir evin veya işletmenin ihtiyacı olan tüm hizmetleri geniş firma portföyü ve yazılım altyapısıyla sunan Eve Söyle, butik ve özel ürünler üreten işletme ve girişimcilere de destek oluyor. Pandemi sürecinde zor zamanlar geçiren işletme sahiplerinden komisyon da almıyor. Hizmet bekleyenlere en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunabilmek için bir semtin müşteri memnuniyeti en yüksek olan esnaf ve firmalarıyla anlaşma yapıyor. Yılsonuna kadar büyükşehirler başta olmak üzere Türkiye geneline yayılması planlanan evesöyle.com uygulamasının, yurt dışında da ilk olarak Almanya’da hayata geçirilmesi hedefleniyor.