Astrolog Gülşah Şahin Çaylı açıkladı: 2022'de evlenecek burçlar...

Astrolojiye karşı olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Astrolog Gülşah Şahin Çaylı, gökyüzünün 2022 için söyledikleri hakkında bilgi verdi.

1. 2022'inin en çok kazananı kim olacak? Haritada maddi kazanç göstergeleri nelerdir?

Gülşah Şahin Çaylı: Para , finans , yatırımlar konusunda 2022 yılının en şanslı burcu, yılın ilk 6 ayı kova burcu , son 6 ayı ise balık burcu ya da yükseleni bu burçlarda konumlanmış olanlar. Bununla birlikte natal haritanızda balık ve koç burcunda kazançlarla ilişkili 2. Ev yöneticisi varsa yine çok verimli bir yıl olacaktır. Eğer 8. Ev yöneticisi varsa bu burçlarda beklenmedik paralarında hanenize gelmesi söz konusu. Örneğin; miras, nafaka, burs gibi...

Haberin Devamı

Maddi kazançlar söz konusu olduğunda 2. Evi inceleriz. Burada yerleşimlerin iyi olması ve daha çok benefik gezegenlerin olması gelirlerin rahat bir biçimde kişiye akması anlamına gelir. Diğer konu ise bu evin yöneticisinin güçlü olması ve toprak gibi verimli bir burç yönetiminde olmasıdır. Toprak burçları yönetiminde ki kazanç evi yatırım , birikim ya da değerlendirme adına en iyi yerleşim diyebiliriz az biraz cimrilik de gözlemlenebilir. Buna karşın ateş grubu bir burç eğer yönetiyorsa gelen para geldiği gibi gidecektir.

Söz konusu büyük paralar olduğunda ise 11. eve bakarız. Normal bir gelir değil de yüklü miktar kazanç ve zenginlik göstergesi olarak incelenen bir evdir.

Astrolog Gülşah Şahin Çaylı açıkladı: 2022de evlenecek burçlar...

2. 2022'de kimler için evlilik gözüküyor? Hangi durumlarda kişi için bir evlilik söz konusu olabilir?

Gülşah Şahin Çaylı: Evlilik etkisi ağırlıklı olarak kova , balık , akrep, başak burçları için 2022 yılında yoğun, ciddi ilişkilere başlamak ve bu alanda yol katetmek adına destekli bir yıl.

Satürn ya da Jüpiter’in transit halinde evlilik evi 7. Evden, yuva evi 4. evden Güneş’inizin üzerinden ya da yükselenden geçiyorsa bu bir evlilik göstergesidir. Kadersel düğümler de bu transitleri desteklemeli ve aksiyon evleri kabul edilen temel evlerde yerleşimde olmalıdır. Evlilik ev yöneticisi veya yükselen yöneticisi üzerinde, transitte olan gezegenlerde evlilik etkisi oluşturur.

3. 2022 bize salgın ile ilgili neler söylüyor?

Gülşah Şahin Çaylı: 2021 yılının devamı niteliğinde bir yıl olacaktır. Satürn yine aynı burçta konumlanmasından kaynaklı ancak doğal şifacı kabul edilen balık burcunda Jüpiter transiti şifa bulacağımız ilaç, aşı ya da virüsden korunma yöntemleri olarak farklı alternatifler sunsa da sonuç değişmeyecektir. Muhtemel bu düzende yaşamaya ve düzenin getirdiği döngüye tam anlamıyla alışmaya başlayacağız.

Haberin Devamı

4. Çocuk sahibi olmak, gebelik ihtimali, gebelik zamanı ve çocuk cinsiyeti gibi şeyler doğum haritasından öğrenilebilir mi? Kişi hangi evlere dikkat etmeli?

Gülşah Şahin Çaylı: Haritanın sunduğu ölçekte evet. Gebelik söz konusu olduğunda 5. Ev devreye girer. ilk gebelik ve çocuk adına bu ev incelenir. İkinci gebelik ve çocuk için 7. Ev ,üçüncü gebelik ve çocuk için ise 9. Ev.

Gebelik zamanı daha çok Jüpiter 1.5.8. evlerdeki transit zamanı beklenmedik ve keyifli bir şekilde ilerleyebilir. Satürn transitleri gebelik düşünüldüğünde pek tercih edilmemelidir, hem zorlayıcı hem de sorumluluk bireye ağır gelebilir. Doğum hem zor hem de gecikmeli olabilir.

Haberin Devamı

Gebelik etkisi düşük olan ya da zorlayıcı, geciktirici olan haritalarda ilk dikkat çekici konum Ay’ın zarar gördüğü oğlak burcunda konumlanmış olmasıdır. Neredeyse bu göstergede normal yollarla gebe kalan hiç yok denecek kadar azdır. Jüpiter 5. Evde ve yararlıysa ya da destek göstergeler, açılar varsa belki kurtarabilir bu zararı. Diğer zor konum ise 5. Ev yöneticisi zorlayıcı kabul edilen evlerde düşük yerleşimde olması ya da zarar görmesi örneğin 12. Evde ise kişi çocuk sahibi olmak istemeyebilir, uzak gelir çocuk düşüncesi...

Cinsiyet konusunda haritanın eril & dişil etki yoğunluğu önemli olmakla birlikte, birliktelik zamanında ayın hangi fazda ve eril ya da dişil hangi konumda olduğu da önemli. Haritalarda çocuk evine yerleşimde olan Satürn mars, güneş ,Jüpiter eril olarak kabul edilir. Venüs, ay dişil kabul edilir. Ketu (güney ay düğüm) ise kız bebek olarak yorumlanır. Harita bir bütündür diğer her bir parametre incelenerek bir öngörüde bulunulabilir.

5. Türkiye'yi 2022'de neler bekliyor?

Gülşah Şahin Çaylı: 29 Ekim 1923 Saat: 20:30 Ankara‘ ya göre çıkarılan haritaya baktığımda:

2022 Jüpiter balık burcunda ve ülkemiz haritasının 9. Evini vurguluyor yılın ilk yarısı dış ticaret ve bu alanda gelişim, ilerleme, büyüme ve bu ticaretin daha çok deniz yolu kullanılarak büyümesi adına etkiler sunuyor. Bu ev hukuk konusunda reformların olacağını , din adamları, eğitim kurumları, internet üzeri yayıncılık, yüksek öğretim gibi konuların çok fazla konuşulacağını gösteriyor. Bu alanlarda yasal birtakım düzenlemelerde olası görünüyor. Yaz ayları ise seçimleri fazlaca konuştuğumuz ve iktidar muhalefet çatışmalarını bolca şahit olduğumuz bir zaman olacaktır. Yine bu zaman dilimi emekli ve yaşlıların gündemimizde yer tutması ile birlikte bazı önemli şirketlerin iflaslarını konuşuyor olacağız.

Satürn ise sigorta şirketleri, menkul kıymetler, değerli senetler konusunda zorlayan etkisini sunacaktır. Değerinin çok daha altında satılan kıymetli bir çok şey olacaktır.