Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Sevgini vermesini öğren; çünkü gönlün anlasın ki hepsine yer varmış.

Unutma ki sevgisiz insandan dünya korkarmış.

HZ. MEVLANA

Şeb-i Arusumuz mübarek olsun…

Yılın son yeni ayını Pazartesi geride bıraktık. Ama etkileri devam ediyor. Yürek gözüyle görebilene tabii ki! Yeni ay, başlangıçları temsil eder. Fakat bu yeni ay, bitişleri de beraberinde getiriyor. Yanlış seçimlere dikkat! Kuantum evreninde tesadüflere yer yok, yalanlarla dolanlarla yaşayanların vay haline... Her şey gün yüzüne çıkıyor, bu yılın en keskin virajına girdik. Dualar edelim, yeni yıla tertemiz girelim. Kimler mazlumların haklarını gasp etmişse, kimler çıkarları için ortalığı toza dumana katmışsa, suçsuz ve günahsız insanlara kimler kıymışsa ve kimler bu coğrafyada yaşayanları yok etmeye çalışıyorsa bedelini ağır ödeyecektir 2018’de…

Haberin Devamı

Astro Özgecan’a teşekkürler...

***

Sirkenin, pardon ‘‘BAL’’ın yarısı bitti, kaldı diğer yarısı… Ama hakkını teslim edelim, büyük bir mücadele vardı sahada. Kazananlar ve kaybedenler belli, ancak ikinci yarı roller değişebilir.

İsabetli tespitler ve doğru seçimler yapanlar için, akıl verecek ve yol gösterecek değiliz. Bu alemde herkes kral ve herkes her şeyin en âlâsını biliyor. Bize de izlemek düşüyor sadece.

BAL 8. GRUP:

Torkoslar, Şuhut Hisar’da puan kaybetse bile koltuğu yitirmedi ama olan Yüksel hocaya oldu ve yerini Zeki Çakır’a bıraktı; Allah mahcup etmesin! Ödemiş’in Efeler’i dört dörtlük gidiyor. Bozdoğan’dan zaferle döndüler. Nefesleri Torbalı’nın ensesinde… Kalespor güzel ve akıllı bir oyunla Söke’den üç puanla döndü, averajla üçüncüler. Söke’de ise hep aynı tiyatro… Lütfen bu iş, bilenlere emanet edilsin. Sandıklı’dan Çal’a çalım; puanlar paylaşıldı. Sandıklı bir puana sevindi. Çal ise garalar bağladı. Ancak bu yolda pes etmek yok!

Kuşadası üç puan için gittiği Dikili’den bir puanla geri döndü. Çandarlı’da ise yeni bir yönetim kuruluyor. Yatağan ile Sarayköy müsabakası kardeş payı kıvamındaydı. Ortaca ise en değerli yeni yıl armağanını Uşak Vefa’dan aldı.

BAL 9. GRUP:

Karadonlu Şeytanlar en sonunda koltuğu kaptı. Alaşehir’de il sıralaması için canla başla oynadı. Bütçelerin tavan yaptığı en dipteki takımların bile primlerinin Çiğli’ye göre en az üç misli olmasına rağmen, İmam Hoca ve oyuncularının özverili mücadele etmesi ve bunu da taçlandırmaları yönetimce de karşılık bulacaktır umarız. Soma bize yine AHH çektirdi. Şile’de yıldız kayacak dedik, koltuğu kaptırdık. Siyah İnciler şaşkın… Ayvalıkgücü dinlendi ama zirveden kopmadı. Çayırova, bu işin yürek işi olduğunu Modafen’i evinde yenerek bize bir kez daha ispat etti. Bornova Yeşilova ilk yarıyı üç puanla kapattı. Havran Fatih’inden buraya kadar diyebiliriz. İlker Seven görevinden ayrıldı ama inanın dostlar İlker Hoca bu ligin en iyi hocalarından biridir. Sonuçlar sizi yanıltmasın. Yunus Emre, Kartal’ı avladı ve rahatladı. Derince ise Balya’nın bağlarını kopardı.

Haberin Devamı

BAL 10. GRUP:

Kütahya takımlarının yer aldığı bu grupta Beykoz’u bozguna uğratan Kütahyaspor, lider Alibeyköy’ün üç puan gerisinde devreyi 2. tamamladı. Tavşanlı Linyit çengele takıldı ve Çengelköy’den 4 gol yedi. Moymulspor’un anlamlı Vitra galibiyeti umut verirken, Dumlupınar’ın Kaynaşlı’da ki dramının özeti ise 3-0 oldu.