Geri Dön
Yeni James Bond kim olacak?

Yeni James Bond kim olacak?

Biliyoruz ki dünyaca ünlü oyuncu Daniel Craig, Not Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminden sonra James Bond rolünü bıraktı. Tabii bu karardan sonra herkes yeni Bond'u merak etmeye başladı. Peki Yeni James Bond kim olacak? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Tartışmalar devam ediyor

Hepimiz biliyoruz ki dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Daniel Craig, Not Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminden sonra James Bond rolünü bıraktı. Bu karardan sonra da yeni James Bond’un kim olacağı merak konusu oldu ve bu role kimin geçeceğine dair tartışmalar hala daha devam ediyor.

Tom Hardy güçlü bir aday

Daha önce Mad Max: Fury Road ve Venom gibi filmlerde yer alan Tom Hardy’nin yeni James Bond olma yolunda güçlü bir aday olduğu belirtilmişti. Tom Hardy’nin yanı sıra Enola Holmes ve Witcher gibi yapımlarla rol alan Henry Cavill de Bond rolünde yer almayı istediğini açıklamıştı. Peaky Blinders dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Cillian Murphy’nin ismi de bu iddialar arasında yer alsa da Express’e konuşan bir kaynak, Murphy’nin Bond olarak beyazperdeye gelmesinin ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.

Cillian Murphy rolü alırsa...

Murphy, Bond karakterinin yaratıcısı Ian Fleming’in yeğeni tarafından smokini giymeye uygun kişi olarak gösterilse de ünlü oyuncu geçen yıl verdiği röportajda isminin anılmasından gurur duyduğunu ancak bundan emin olmadığını söylemişti. Öte yandan Game of Thrones’un yıldızı Richard Madden’in de Tom Hardy ile birlikte Bond rolüne seçilebileceği düşünülüyor. Kim olur bilmiyorum ama tabii ki bu seçenekler göz önüne alındığında Tom Hardy’nin şansı oldukça yüksek. Fakat Cillian Murphy’nin James Bond’unu da her türlü merak ediyorum. Çünkü Cillian Murphy rolü alırsa çok farklı bir James Bond görebiliriz.

Benzer İçerikler