Ceyhan Başkan Erdem, eşi tarafından öldürülen Serap’ın ailesini ziyaret etti

Başkan Erdem, eşi tarafından öldürülen Serap’ın ailesini ziyaret etti

30.09.2020 - 15:26 | Son Güncellenme:

Başkan Erdem, eşi tarafından öldürülen Serap’ın ailesini ziyaret etti

Başkan Erdem, eşi tarafından öldürülen Serap’ın ailesini ziyaret etti

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, önceki gün eşi tarafından öldürülen Serap Öner’in (26) ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
İlçede önceki gün meydana gelen olayda, ayrılma aşamasında olduğu eşi Ali Öner tarafından bıçaklanan Serap Öner, hayatını kaybetti. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Aslı Cirit ve belediyede birim amirleri, Öner’in ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Başkan Hülya Erdem, Serap'ın annesi Nuran ve babası Mahmut Kayadan ile sohbet ederek yaşanan elim olaydan dolayı üzüntü yaşadıklarını belirtti.
Kadın cinayetlerinin artık durdurulması gerektiğini söyleyen Başkan Erdem, birlik mesajı verdi. Erdem, “Kadınlarımızın şiddete maruz kalmalarını, hayattan koparılmalarını istemiyoruz. Gencecik 2 çocuk annesi Serapımız’ı  kaybetmenin üzüntüsünü ve acısını içimizde hissediyoruz. Tek temennimiz bu acıların tekrardan yaşanmaması. Acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI