Ceyhan Başkan Erdem hayvan barınağında besleme yaptı

Başkan Erdem hayvan barınağında besleme yaptı

06.08.2020 - 17:47 | Son Güncellenme:

Başkan Erdem hayvan barınağında besleme yaptı

Başkan Erdem hayvan barınağında besleme yaptı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, hayvan barınağını yerinde inceleyerek yapılan çalışmaları, hayvanların sağlık durumları ve bakımları hakkında bilgi aldı.
Başkan Erdem ve beraberindeki Ceyhan Belediyesi ekipleri hayvan barınağına gelerek sokak hayvanlarını tek tek yerinde inceledi ve ziyaret etti. Ziyaret esnasında hayvan barınağından sorumlu veteriner hekimden bilgi alan başkan Erdem, barınaktaki tüm sevimli dostları elleriyle besledi. Uzun zamandır tadilatta olan Ceyhan Belediyesi Hayvan Barınağı'nın yenilendiğini belirten Başkan Erdem, "Ağzı dili olmayan, savunmasız can dostlarımız bize emanet. Yenilenen barınağımızda hasta ve yaralı can dostlarımızın tedavisi veteriner hekimimiz tarafından yapılıyor ve iyileşene kadar misafirimiz oluyor. Irklara ve büyüklüklerine göre ayrı ayrı misafir ettiğimiz hayvanlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmasını ve onları çok sevecek ailelerini bulmalarını istiyoruz. Siz de dünyada bir iz bırakmak için lütfen bir can sahiplenin. Bir hayat kurtarın, Birinin kahramanı olun" dedi.
Barınaktaki hayvanların en iyi şekilde misafir edilerek bakılmasının öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren Erdem, şöyle konuştu: "Vatandaşlarımız ve hayvan severlerimizle el ele vererek bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Hayvanlar biliyorsunuz ki insanların en sadık dostlarıdır. Bu dostlarımız için bizler elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler sadece vatandaşlarımızın refahı için değil, hayvanlarında refahı için çalışıyoruz. Bizler buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz, Para ile cins hayvan satın almak yerine gelin barınaktaki canlarımıza sahip çıkalım ve sahiplenelim."

FOTOĞRAFLI