Ceyhan Ceyhan Belediyesi ekipleri koronavirüs denetimlerini sürdürüyor

Ceyhan Belediyesi ekipleri koronavirüs denetimlerini sürdürüyor

08.09.2020 - 17:10 | Son Güncellenme:

Ceyhan Belediyesi ekipleri koronavirüs denetimlerini sürdürüyor

Ceyhan Belediyesi ekipleri koronavirüs denetimlerini sürdürüyor

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi, koronavirüse karşı aldığı önlemler kapsamında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürürken, zabıta ekipleri de vatandaşların sağlığı için denetimleri sıkılaştırdı.
Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü,  koronavirüs salgınını kapsamında yaptığı kontrol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Zabıta ekipleri ilçe genelinde bulunan market, manav, internet kafe, oyun salonları, pazar yerleri, kahvehanelerde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.
Denetimler hakkında bilgi veren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, halk sağlığının öncelikleri olduğunu söyledi. Erdem, “Halkımızın huzur içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı iş yerlerini sıkı bir şekilde denetleyerek, eksikliklerin giderilmesini ve hijyeni sağlamaktır. Zabıta ekiplerimiz ilçemizde denetimlerini aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımıza sağlıklı ortam sağlamak için denetimlerini sürdürmeye devam edecektir. Bu sıkıntılı sürecin elele vererek üstesinden geleceğimize inancımız sonsuzdur. Tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI