Merkez Başkan Erdem, öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Erdem, öğrencilerle bir araya geldi

02.04.2021 - 16:34 | Son Güncellenme:

Başkan Erdem, öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Erdem, öğrencilerle bir araya geldi

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kütüphane Haftası nedeniyle Şehit Ertan Sevim Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Erdem, “Amacımız tüm öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve okuyan bir neslin yetişmesine katkıda bulunmaktır” dedi.
Şehit Ertan Sevim Ortaokulu ziyaretinde tüm sınıfları tek tek dolaşan Başkan Hülya Erdem öğrencilere kitap hediye ederek, geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetişmesinin birinci öncelikleri olduğunu söyledi. Bu bilinçle hareket ettiklerini, her fırsatta öğrencilerin ve eğitimcilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Erdem, “Bugün Kütüphane Haftası nedeniyle öğrencilerimizle bir araya geldik. Şehit Ertan Sevim Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerimize kitap hediye ettik. Onlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve bilinçlenmeleri için tüm okullarımızda benzer çalışmaları yapmanın gayreti içinde olacağız" dedi.
Geleceğimizin teminatı çocukların her an yanlarında olduklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Öğrencilerimizin yüzlerindeki gülümsemeyi görmek bizleri mutlu ediyor. Amacımız tüm öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve okuyan bir neslin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet ettik. Bir nebze olsun yüzlerini güldürmek bizleri daha da mutlu ediyor. Öğrencilerimizle sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI