Merkez Başkan Soner Çetin’den öğretmenlerine vefa

Başkan Soner Çetin’den öğretmenlerine vefa

25.11.2021 - 14:15 | Son Güncellenme:

Başkan Soner Çetin’den öğretmenlerine vefa

Başkan Soner Çetin’den öğretmenlerine vefa

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer ve Adana Anadolu Lisesi’nin eski müdürü Mustafa Sofu’yu ayrı ayrı ziyaret etti. 
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yine geleneği bozmadı ve ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer ile Adana Anadolu Lisesi eski müdürü Mustafa Sofu’yu ziyaret ederek gönüllerini aldı. İlk olarak İnkılap İlkokulu'ndan öğretmeni Serpil Kükrer’i evinde ziyaret eden Başkan Soner Çetin, öğretmeninin elini öperek çiçek verdi. Serpil öğretmenin gününü kutlayan Başkan Çetin, öğretmeninin halini hatırını sordu, sohbet etti. Başkan Soner Çetin, emekli öğretmen Serpil Kükrer’i ziyaretinde çocukluk günlerine döndüğü sohbette, “Sizlerin sayesinde bugünlere geldik. Üzerimizde çok emeğiniz var. Hakkınız ödenmez” ifadesini kullandı.
Başkan Soner Çetin ardından, 32 yıl görev yaptığı Adana Anadolu Lisesi’nin efsanevi müdürü olarak anılan Mustafa Sofu’yu evinde ziyaret etti. Başkan Soner Çetin, öğretmeninin elini öptü, çiçek verdi ve gününü kutladı. Adana Anadolu Lisesi'nde hayatının en güzel yıllarının geçtiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Adana Anadolu Lisesi’nin efsanevi müdürü Mustafa Sofu hocamızın bizler üzerinde çok emeği var. Tüm öğretmenlerimiz gibi kendisinin de hakkını ödeyemeyiz” dedi.
Okul anıları üzerine güzel sohbetlerin yapıldığı ziyarette Çetin, Mustafa Sofu’ya sağlık ve esenlik diledi.

FOTOĞRAFLI