Merkez Çukurova'da ücretsiz bağlama kursuna yoğun ilgi

Çukurova'da ücretsiz bağlama kursuna yoğun ilgi

27.06.2022 - 12:55 | Son Güncellenme:

Çukurova'da ücretsiz bağlama kursuna yoğun ilgi

Çukurovada ücretsiz bağlama kursuna yoğun ilgi

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz yaz kursları devam ederken, bağlama kursuna her yaştan vatandaş büyük ilgi gösteriyor. 
Yaz döneminde vatandaşlara alternatif sosyal ve eğitici zamanlar sunmaya çalışan Çukurova Belediyesi'nin ücretsiz olarak açtığı hobi ve sanat dolu kurslarına vatandaşların ilgisi büyük oldu. Bağlama kursuna katılan yüzlerce Çukurovalı, ilk kez bir enstrümanla tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Bağlama derslerini veren halk ozanı ve bağlama ustası Özgür Aktan, müziğin insanı insan yapan enerjisiyle harmanlandığını söyleyerek, “Türkü söyleyenden kötü insan çıkmaz, burada Çukurova Belediyesi olarak kalplere, ruhlara, tellere dokunuyoruz” dedi.
Sosyal Belediyecilik anlayışını yaz kış demeden işletmeye devam ettiklerini söyleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, binlerce vatandaşın ücretsiz olan yaz kurslarına gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini, sanat ve sporla Çukurovalıyı buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Soner Çetin, belediyenin birçok noktasında, İngilizce, satranç, işaret dili, gitar, bağlama, psikoterapi, yoga, drama-diksiyon-oyunculuk, halk oyunları gibi pek çok alanda kurslar açtıklarını, yaz sporlarıyla da çocukları ve gençleri buluşturduklarını ifade etti.
Başkan Çetin, yaz kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar için kayıtların devam ettiğini sözlerine ekledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI