Merkez Seyhan’da hedef yeni cevherler yetiştirmek

Seyhan’da hedef yeni cevherler yetiştirmek

15.04.2021 - 16:12 | Son Güncellenme:

Seyhan’da hedef yeni cevherler yetiştirmek

Seyhan’da hedef yeni cevherler yetiştirmek

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif  Kemal Akay, başarılı sporcular yetiştirmeye kararlı olduklarını söyledi. Başkan Akay, “Değişik branşlarda mücadele eden takımlarımızın mevcut kadroları önümüzdeki süreçte altyapımızdan yetişen sporculardan oluşacak” dedi.
Başkan Akif  Kemal Akay, Seyhan Belediyespor Kulübü’nün hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu. Adana'da bugüne kadar birçok branşta başarılı sporcular yetiştiğini belirten Başkan Akay, "Kentimizden bugüne kadar bir çok branşta başarılı sporcular yetişti. Biz de bunu devam ettirmek adına kulüp çerçevesinde değil yetiştiren bir yapı itibarıyla hareket edeceğiz. İddialı değil yetiştiren bir kulüp olmayı arzuluyoruz. Bu yönde, önemli spor adamlarının yetiştirme tarzlarını örnek alacağız. Bu yönde de imkanlar dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğiz. Kısa zaman zarfı içerisinde de çok önemli bir noktaya gelineceğini umut ediyorum" diye konuştu.
Transfer döneminde  Seyhan Belediyespor Kulübü’nden, 3'üncü Lig'de mücadele eden Kozanspor Kulübü’ne transfer olan Oğuzhan Gencer ve Mehmet Güngör’ün lisans bedelini şahsi desteğiyle çözerek profesyonelliğe ilk adımı atmalarını sağlayan Başkan Akay, konuşmasını şöyle tamamladı: 
"Üst yaş kategorilerinde mücadele eden ve taliplileri bulunan Rahim Ateş, Muhammet Aslan, Kürkçülerspor Kulübü’ne, Ömer Özdemir ve Serkan Çoban da, Ülkügücü Spor Kulübü’ne bedelsiz olarak transfer olmuşlardır. Futbolcularımızın basamakları bir bir aşıp profesyonel takımlarımızda ter akıtması bizleri son derece gururlandırmaktadır.”

FOTOĞRAFLI