Bolvadin Vali Yardımcısı Kaya'dan Bolvadin'e ziyaret

Vali Yardımcısı Kaya'dan Bolvadin'e ziyaret

10.01.2021 - 10:27 | Son Güncellenme:

Vali Yardımcısı Kaya'dan Bolvadin'e ziyaret

Vali Yardımcısı Kayadan Bolvadine ziyaret

 

İlyas Kaan TAYTAK/BOLVADİN, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulundu.

İlk ziyaretini spor salonu tesislerine gerçekleştiren Vali Yardımcısı Nurullah Kaya; Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçe protokolü ve daire amirleri tarafından karşılandı. Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve beraberindeki heyet daha sonra yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür evi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalar hakkında brifing aldı. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ise ilçede yürütülen projeler ve yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür evi hakkında bilgiler verdi.

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, "Afyonkarahisar Valiliğimizin tüm ilimizin merkezinde ve ilçelerinde başlatmış olduğu sportif faaliyetlerle ilgili tesisleştirme hamlesinde bugün de yaptığımız çalışmaları yerinde görebilmek için Bolvadin ilçemize geldik. Bolvadin Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla beraber ve yetkili arkadaşlarımızla yeni yapmış olduğumuz tesislerin ve yapacağımız tesislerin çalışma planlarını incelemeye geldik. Şu an tribünümüzün tamiratları yapılıyor yine yeni sportif alan kazanılan sportif alanlarında kullanım amaçlarını belirlemeye geldik. Bu doğrultuda çalışan gençlik spor camiamız teşkilatına teşekkür ediyorum. Yine ilçemizi ilimizi ayrı tutmayan valimize de şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Bolvadin'imizin gençliği de burada en güzel şekilde tesislerde geleceğe umutla heyecanla yetişmeye devam edecekler" dedi.

FOTOĞRAFLI