Dinar Dinar'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Dinar'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

29.10.2021 - 13:07 | Son Güncellenme:

Dinar'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Dinarda Cumhuriyet Bayramı kutlandı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR,(DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Cumhuriyet'in 98'inci yılı coşkuyla kutlandı.

Dinar'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakam Selami Kapankaya makamında tebrikleri kabul etti. Daha sonra Kaymakam Kapankaya ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı stadyumda öğrencileri ve törene katılanları selamlayıp, bayramını kutladı. Saygı duruşunda bulunup, belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Kapankaya, "Biz ülkemizi cumhuriyetimizi ve demokrasimize çok seviyoruz. Bu bayrak altında ebediyete kadar birlikte yaşamak istiyoruz. Bu ülkenin birliğine beraberliğine bütünlüğüne milli iradeye hepimiz sahip çıkmalıyız. Millet iradesini hiçe sayan her uğursuz teşebbüs ve hareket bu asil milleti asla geçemeyecektir" dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler şiir okudu, Dinar Menderes İlkokulu Halk Oyunları ekibi gösterisi yaptı. Sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere Kaymakam Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Sarı ve Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler ödül verdi. Tören, Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi Bandosu eşliğinde tören geçişiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI