Ankara Bilal Doğan, İzmir'de Yaşayan Mardinlilerle Bir Araya Geldi

Bilal Doğan, İzmir'de Yaşayan Mardinlilerle Bir Araya Geldi

17.06.2018 - 11:08 | Son Güncellenme:

.

Bilal Doğan, İzmirde Yaşayan Mardinlilerle Bir Araya Geldi

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Bilal Doğan, İzmir Mardinliler Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Kalkınma Vakfını (MARVAK) ziyaret etti.

Haberin Devamı

Partiden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını sürdüren Doğan, MARVAK'ı ziyaret ederek, vakıf üyeleriyle bir araya geldi.

Doğan, vakfın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Mardinlilerin İzmir'de birçok alanda başarılı şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Seçilerine az bir süre kaldığına dikkati çeken Doğan, şunları kaydetti:

"Bu seçim sadece Türkiye'nin en önemli seçimlerinden bir tanesi değil. İslam dünyası, Ortadoğu için de önemli. Etrafımıza baktığımızda bunu anlıyoruz. Irak'ta 'demokrasi getireceğiz' diyerek 1 milyon insanı katlettiler. Libya'ya baktığımızda demokrasi getireceğiz dediler ortada Libya kalmadı. Güzel Libya parça parça oldu. Demokratik bir şekilde iktidara gelen Mursi iktidarını devirdiler. Siyonistlerin kuklası olan Sisi'yi getirdiler. Emperyalist güçler Türkiye üzerinde oyun oynadı. 15 Temmuz'da hain darbe girişiminde bulunmaya çalıştılar. Cumhurbaşkanımız önderliğinde Başbakanımız ve halkımız bu oyunu bozdu. Emperyalistlerin oyunları bitmedi. 24 Haziran seçim kararı alınmadan önce farklı örgütlerle ülkemizi karıştırmaya çalıştılar. Türkiye'yi terör çemberi içine almaya çalıştılar. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde askerlerimiz oyunları bozdu. Afrin'e girildi. Münbiç'e girildi. Başbakanımız 'Bir tane bile terör örgütü kalmadan bu iş bitmeyecek.' dedi. Bunların üstesinden geleceğiz. İnşallah 24 Haziran günü tüm İzmirlilerin desteğiyle bu oyunları bir kez daha bozacağız."