Antalya Akdeniz de 'Biz Bize Yeteriz' dedi

Akdeniz de 'Biz Bize Yeteriz' dedi

31.03.2020 - 12:26 | Son Güncellenme:

Akdeniz de 'Biz Bize Yeteriz' dedi

Akdeniz de Biz Bize Yeteriz dedi

 

Mehmet ÇINAR- Mesut MADAN/ANTALYA, (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Biz Bize Yeteriz Türkiye' sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na Batı Akdeniz'den destek geldi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu, birer maaşını bağışladığını açıkladı. Vali Karaloğlu, sosyal medyadan yaptığı çağrıda, "83 milyon el ele Covid-19 ile mücadeleye. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Karaloğlu ailesi olarak birer maaşlarımızı bağışlayarak katılıyoruz. İmkanı olan her Antalyalıyı kampanyaya desteklemeye davet ediyorum" dedi.

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, 30 bin TL bağışladığını duyurdu. Başkan, “Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası'na 30 bin lira bağışla ben de katılıyorum. Biz Bize Yeteriz Türkiye. Biz Türkiyeyiz. Büyük Türk Milletiyiz" dedi.

4 MAAŞINI BAĞIŞLADI

Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, 4 aylık maaşını bağışlarken, belediye meclis üyelerinin de 2020 yılına ait maaşlarının tamamını bağışladığını açıkladı. Yücel, “Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 4 aylık maaşımı bağışlayarak ben de katılıyorum. Allah, milletimize, devletimize zeval vermesin. Alanya Belediyesi Meclis üyelerimizin tümü 2020 yılına ait maaşlarının tamamını Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayarak destekte bulunacaklardır" dedi.

Kaş Belediye Başkanı AK Partili Mutlu Ulutaş, 3 aylık maaşını bağışladı. Ulutaş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 3 aylık maaşımı bağışlıyorum" dedi.

Isparta Belediye Başkanı AK Partili Şükrü Başdeğirmen, 5 aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Başdeğirmen, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ederek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'nı gönülden destekliyor ve 5 aylık maaşımı bağışlıyorum. Hep birlikte bu kampanyaya destek verelim ve bu süreci dayanışma ile atlatalım" dedi.

Ak Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Sena Nur Çelik, Kemal Çelik ve Tuğba Vural Çokal'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya en az birer maaş olmak üzere destekte bulunacakları açıklandı.

TAMİNCE'DEN 5 MİLYON TL

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Cumhurbaşkanı Erdoğan'n başlattığı kampanyaya 5 milyon TL bağışta bulunduğunu duyurdu. Tamince, “Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL destek veriyoruz. Rabbim milletimize zeval vermesin" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, bir maaşını bağışladığını açıkladı. Prof. Dr. Ünal “Tarih boyunca olduğu gibi devlet millet el ele, omuz omuza verirsek her zorluğun üstesinden geliriz. Gün dayanışma günüdür. Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 maaşımı bağışlıyorum" dedi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve rektör yardımcıları, 1 aylık maaşlarını bağışladı. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Çarıkçı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' başlıklı Milli Dayanışma Kampanyası'na, şahsım ve Rektör Yardımcısı Murat Ali Dulupçu, Rektör Yardımcısı Mehmet Saltan ve Rektör Yardımcısı Nihat Ayyıldız hocalarımızla birer aylık maaşımızı bağışlayarak katılıyoruz" dedi.

BURDUR'DAN DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Burdur'dan ilk destek Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'tan geldi. Sertbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bir maaşını bağışladığını kaydetti. Burdur MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay da sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, kampanyaya bir maaş bağışladıklarını duyurdu.

FOTOĞRAFLI