Alanya Alanya Belediyesi, D-400'ü yeni çevreyoluyla birleştiriyor

Alanya Belediyesi, D-400'ü yeni çevreyoluyla birleştiriyor

18.09.2020 - 16:11 | Son Güncellenme:

Alanya Belediyesi, D-400'ü yeni çevreyoluyla birleştiriyor

Alanya Belediyesi, D-400ü yeni çevreyoluyla birleştiriyor

 

ALANYA, (DHA) - ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, D-400 Karayolu'nu yapımı devam eden yeni Çevreyolu'na bağlayacak olan 20 metrelik imar yolu projesini yerinde inceledi. Başkan Yücel, “Bölgenin trafik keşmekeşini sonlandıracak projemizi kısa zamanda tamamlayarak hizmete sunacağız" dedi.

Alanya Belediyesi, şehrin trafik yoğunluğunu azaltmak için dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Oba Mahallesi Portakal Caddesi üzerinde projelendirilen 20 metrelik imar yolunda çalışmalar sürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yücel'e Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut ve yeni çevreyolunun yapımını üstlenen inşaat yetkilileri eşlik etti.

Oba Mahallesi Portakal Caddesi üzerinde Alanya Belediyesi ve Karayolları'nın koordineli yürüttüğü çalışmada, 50 metrelik yola bağlantı oluşturacak 20 metrelik imar yolu çalışması tamamlandığında, Oba Mahallesi ve çevresinde oluşan trafik yoğunluğunun sona ereceği açıklandı.

YÜCEL: TRAFİK KEŞMEKEŞİ SONA ERECEK

Başkan Yücel, 20 metrelik yolun bölgedeki trafik yoğunluğuna büyük çözüm oluşturacağını belirterek, şunları söyledi:

“Alanya Belediyesi olarak pandemi süreci nedeniyle vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek adına şehrin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda yeni çevreyolu ile D-400 Karayolu'nun arasında bağlantı sağlayacak ve trafik keşmekeşini ortadan kaldıracak projemizin alan incelemesini gerçekleştirdik. Devam eden çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak bu projemizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

FOTOĞRAFLI