Alanya Alanya’da kumarhaneye çevrilen eve baskın

Alanya’da kumarhaneye çevrilen eve baskın

02.04.2020 - 16:34 | Son Güncellenme:

Alanya’da kumarhaneye çevrilen eve baskın

Alanya’da kumarhaneye çevrilen eve baskın

 

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA) - ANTALYA’nın Alanya ilçesinde jandarma, koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirleri ihlal ederek kumar oynandığını tespit ettikleri bir apartman dairesine operasyon düzenledi. Kumar oynadığı tespit edilen 7 kişiye toplam 8 bin 575 TL para ceza verilirken, kumar oynattığı tespit edilen kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Merkez Jandarma Karakolu ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, koronavirüs salgınını önlemek amacıyla alınan tedbirleri ihlal ederek Oba Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesinde kumar oynatıldığı ihbarı aldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, belirlenen adrese dün saat 23.30'da operasyon düzenlendi. Operasyonda kumar oynattığı iddia edilen A.B. ve kumar oynadıkları tespit edilen T.D., T.S., M.A., Y.B., M.Ç., R.G. ve A.T. yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramada ise kumar oynamaya yarayan 76 deste iskambil kağıdı, 10 adet okey ıstakası, çok sayıda okey taşı, poker pulları ve 320 TL ele geçirildi.
Kumar oynadıkları tespit edilen 7 kişiye, Kabahatler Kanunu uyarınca toplamda 8 bin 575 TL para cezası verilirken, kumar oynattığı tespit edilen A.B. hakkında 3 bin 150 TL para cezası verildi. A.B.'nin, kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçlarından da adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

FOTOĞRAFLI