Antalya Antalyaspor, 5 eksikle Alanyaspor karşısında

Antalyaspor, 5 eksikle Alanyaspor karşısında

26.11.2021 - 10:48 | Son Güncellenme:

Antalyaspor, 5 eksikle Alanyaspor karşısında

Antalyaspor, 5 eksikle Alanyaspor karşısında

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında karşılaşacak olan Fraport TAV Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, toplamda 35'inci kez rakip olacak. Kırmızı beyazlılarda sakatlıkları bulunan 5 oyuncunun zorlu maçta forma giymesi beklenmezken, takımla çalışmalara başlayan Hakan Özmert'in ise görev verilmesi halinde takımdaki yerini alması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında iki Antalya takımının karşılaşacağı maçta Fraport TAV Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, toplamda 35'inci kez rakip olacak. Daha önce 34 kez karşılaşan Antalyaspor ile turuncu yeşilliler, Spor Toto Süper Lig'de 11'inci kez karşılaşacak. İki takım ilk kez 1989-1990 sezonunda TFF 2. Lig'de rakip olurken, aralarında oynanan bu mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Antalyaspor, oynanan toplam 34 maçta rakibine karşı 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgi elde etti. Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, 10 kez TFF 2. Lig, 10 kez Spor Toto Süper Lig, 8 kez hazırlık maçı, 4 kez Ziraat Türkiye Kupası ve 2 kez de Spor Toto 1. Lig maçında birbirleriyle karşılaştı.

EN FAZLA ALINAN SKOR 0-0 VE 1-0

Kırmızı beyazlı Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan toplam 34 maçta en çok alınan skorlar 0-0 ve 1-0'lık skorlar oldu. İki takım 6'şar kez 0-0 ve 1-0'lık sonuçlarla sahadan ayrıldı. Turuncu yeşilli takımla kırmızı beyazlıların maçlarında 4 kez 3-1 ve 3'er kez ise 2-0, 2-1 ve 4-0'lık skorlar alındı. İki takım arasında 2'şer kez 1-1, 2-2 ile 3-2'lik sonuçların yanı sıra 1'er kez de 3-0, 3-3 ve 5-1'lik sonuçlar sahaya yansıdı.

ANTALYASPOR 41, ALANYASPOR 45 GOL ATTI

Kırmızı beyazlı ekip ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan mücadelelerde taraftarlar 86 gol izleme şansını yakaladı. Antalyaspor, rakibinin kalesine 41 gol atarken, turuncu yeşilli bir diğer Antalya temsilcisi olan Alanyaspor ise 45 golle karşılık verdi.

HAKAN KADRODA, 5 SAKAT, 2 SINIRDA

Fraport TAV Antalyaspor'da zorlu Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde sakatlığı bulunan Hakan Özmert'ten sevindirici haber geldi. Son yapılan çalışmada takımla birlikte yer alan deneyimli oyuncu Hakan Özmert'in futbol sorumlusu Nuri Şahin tarafından kadroya alınması bekleniyor. Antalyaspor'da sakatlıkları bulunan Haji Wright, Ufuk Akyol, Enzo Crivelli, Harun Alpsoy ve Doğukan Nelik'in ise kadroda yer alması beklenmiyor. Akreplerde Fredy ve kaleci Boffin ise sarı kart sınırında yer alan oyuncular konumunda bulunuyor.

İki oyuncu Aytemiz Alanyaspor maçında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynananacak olan Kayserispor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Kırmızı beyazlı takım bugün öğle saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye geçecek.

FOTOĞRAFLI