Antalya Antalyaspor, ligde ilk kez karşılaşacağı Ümraniyespor'u yenmenin peşinde

Antalyaspor, ligde ilk kez karşılaşacağı Ümraniyespor'u yenmenin peşinde

13.08.2022 - 09:57 | Son Güncellenme:

Antalyaspor, ligde ilk kez karşılaşacağı Ümraniyespor'u yenmenin peşinde

Antalyaspor, ligde ilk kez karşılaşacağı Ümraniyesporu yenmenin peşinde

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında ilk kez resmi bir maçta karşılaşacağı Ümraniyespor'u yenmenin planlarını yapıyor. Kırmızı beyazlılarda futbol sorumlusu Nuri Şahin, maçtan puan ya da puanlarla ayrılırsa kulüp tarihinde dış sahada en çok yenilmezlik serisi yakalayan kişi olacak.

Süper Lig'in 2'nci haftasında Pazar günü saat 19.15'de deplasmanda İstanbul'da Ümraniyespor ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını bugün saat 11.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, antrenmanın ardından saat 15.55'de tarifeli uçakla maçın oynanacağı İstanbul'a hareket edecek. Fraport TAV Antalyaspor'da maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kırmızı beyazlılarda futbol sorumlusu Nuri Şahin, hafta boyunca futbolcularına mücadelenin önemini anlatmanın yanı sıra uygulayacağı taktiği detaylarıyla gösterdi.

ÜMRANİYESPOR İLE İLK RESMİ MAÇ

Fraport TAV Antalyaspor, Pazar günü aynı renkleri taşıdığı rakibiyle ilk kez bir resmi mücadelede karşı karşıya gelecek. İki takım 28 Temmuz 2021 tarihinde hazırlık maçında karşılaşmış ve mücadele 1-1 beraberlikle sona ermişti.

ŞAHİN, REKORUN TEK SAHİBİ OLMAYI İSTİYOR

Ümraniyespor ile Antalyaspor arasındaki mücadelenin bir başka anlamı ise futbol sorumlusu Nuri Şahin için bulunuyor. Antalyaspor, Ümraniyespor maçında puan ya da puanlarla ayrılması halinde deplasmanda yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken, futbol sorumlusu Nuri Şahin, 2019- 2020 sezonunda Süper Lig'de deplasmanda 8 maç kaybetmeyen Tamer Tuna'nın rekorunu egale ederek kulüp tarihindeki yerini alacak.

Ümraniyespor ile Fraport TAV Antalyaspor arasındaki mücadele Pazar günü saat 19.15'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelede Çağdaş Altay düdük çalarken yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Murat Altan yapacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI