Antalya Aspendos'ta yıldızlar geçidi

Aspendos'ta yıldızlar geçidi

20.09.2021 - 12:43 | Son Güncellenme:

Aspendos'ta yıldızlar geçidi

Aspendosta yıldızlar geçidi

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - DEVLET Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından 4-23 Eylül tarihlerinde Aspendos Antik Tiyatrosu'nda düzenlenen 28. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali 'Gala Konser' ile kapanışı gerçekleştirecek.

Festival boyunca sahnelenen ve sanatseverlerin büyük beğeni ile takip ettikleri 'IV.Murat', 'Madama Butterfly' operaları, '3 Soprano-3 Tenor' konseri ve 'Pandemic' balesinden sonra 'Gala Konser' ile son kez seyirci karşısında olacak 28. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, yıldızlar geçidi ile geceye damgasını vuracak.

Aspendos Antik Tiyatrosu'nda 23 Eylül Perşembe saat 21.00'de gerçekleşecek 'Gala Konser'de, Devlet Opera ve Balesi solist sanatçıları, sopranolar Burcu Uyar, Deniz Yetim, Görkem Ezgi Yıldırım, Nurdan Küçükekmekçi, mezzo-soprano Ezgi Karakaya, Tenor Cenk Bıyık ve baritonlar Gürhan Gürgen ve Umut Tarık Akça sahnede olacak.

Orkestra şefi Zdravko Georgiev Lazarov yönetiminde Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde gerçekleşecek olan 'Gala Konser' Verdi, Donizetti, Beethoven, Bizet, Lehar, Bellini gibi dünyaca ünlü opera bestecilerinin en seçkin eserlerinden parçalarla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Festival biletleri www.biletinial.com adresinden ve bilet satış noktalarından temin edilebilir.

FOTOĞRAFLI