Antalya Atatürk Anıtı'na 23 Nisan çelengi

Atatürk Anıtı'na 23 Nisan çelengi

22.04.2021 - 14:17 | Son Güncellenme:

Atatürk Anıtı'na 23 Nisan çelengi

Atatürk Anıtına 23 Nisan çelengi

 

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.
Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu katılımcıları CHP, İYİ Parti, Atatürkçü Düşünce Derneği ve STK'lar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Törene İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, CHP'nin yeni İl Başkanı Nuri Cengiz, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ve 100'e yakın kişi katıldı.
Platform adına konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, “23 Nisan, egemenliği kayıtsız şartsız milletin ele aldığı, milli egemenliğin ilan edildiği gündür. 23 Nisan ulusal egemenlik ilkesinin çocuklara öğretildiği bayramdır. Yüz yıldır ülkemizde ve bölgemizde sorunlar ve kaynakları aynıdır. Sadece zaman ilerlemiş, teknoloji gelişmiştir. Çağ değişmemiş, emperyalist çağ devam etmektedir. Bu nedenle Atatürk'ün iç ve dış politika ilkeleri hala geçerlidir" dedi.
Daş'ın ardından konuşan CHP İl Başkanı Nuri Cengiz ve İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

FOTOĞRAFLI