Antalya Aydın Kanza Parkı'nda müzik keyfi

Aydın Kanza Parkı'nda müzik keyfi

17.04.2021 - 14:21 | Son Güncellenme:

Aydın Kanza Parkı'nda müzik keyfi

Aydın Kanza Parkında müzik keyfi

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - Koronavirüs pandemisi nedeniyle zor bir dönem geçiren şehrin müzisyenleri, Muratpaşa Belediyesi'nin 'Müzik Sokakta' etkinlikleri kapsamında açık alanda park konserlerini sürdürüyor.

Muratpaşa Belediyesi ile Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MSF-MÜSSAN) Antalya İl Temsilciliği işbirliğinde parklar ve şehrin belli noktalarında başlatılan müzik etkinliğinde, müzikli restoran, çeşitli eğlence mekânları, düğün salonlarının kapalı tutulmasından dolayı işsiz kalan müzisyenler sahne alıyor.

Aydın Kanza Parkı'ndaki mini konseri izlemek, neşeli, keyifli dakikalar yaşayıp pandemi stresini atmak için yoldan geçenler ile parkın bulunduğu Memurevleri, Altındağ, Bahçeli, Üçgen mahallelerinin sakinleri Aydın Kanza parkına akın etti. Pandemi kuralları gereği mesafeli duran ve maske takan izleyiciler, grubun çalıp söylediği neşeli şarkıları dinledi, zaman zaman da eşlik ederek neşeli keyifli dakikalar yaşadı.

'Muratpaşa'da Sanat Var', 'Belediyemiz Pandemide Çalışamayan Müzisyenlerimizin Yanında' sloganlarıyla başlatılan 'Müzik Sokakta' adlı projede 200'den fazla işsiz müzisyen yer aldı. Etkinlik 2 ay sürecek.

FOTOĞRAFLI