Antalya Bisikletlilere 'uyuşturucu' bilgilendirmesi

Bisikletlilere 'uyuşturucu' bilgilendirmesi

29.06.2022 - 11:07 | Son Güncellenme:

Bisikletlilere 'uyuşturucu' bilgilendirmesi

Bisikletlilere uyuşturucu bilgilendirmesi

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) görevlileri, Dokumapark içerisinde kurulan standı ziyaret eden Antalya Bisiklet Sevenler Grubuna bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve TUBİM görevlileri, 26 Haziran Birleşmiş Milletler (BM), Uluslararası uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığı ile mücadele günü kapsamında Dokumapark içerisinde stant kurdu. Ekipler ve görevliler yaklaşık 2 bin kişiye narkonokta kapsamında bilgilendirme faaliyetinde bulundu. Antalya Bisiklet Sevenler Grubu, akşam saatlerinde yaklaşık 50 kişiyle standı ziyaret etti. Burada görevli polisler, bisikletlilere uyuşturucunun zararlarının yanı sıra 'En iyi narkotik polisi anne' ve uyuşturucuyla mücadele uygulaması olan 'UYUMA' hakkında da bilgiler verdi.

Polis ekipleri, bisiklet sevenler grubuna narkotik dedektör köpeği 'Pascal' ile küçük bir gösteri yaptı. Polis ekipleri uzunlamasına dizdikleri 5 çantadan birinin içerisine toz esrar maddesi koyarken, 'Pascal' saniyeler içerisinde bu çantayı buldu. Pascal'ın bu başarısını bisikletliler alkışlayarak kutladı. Bisikletliler ve polis ekipleri uyuşturucuya karşı olduklarını dile getirdi. Polis ekipleri, park içerisinde vatandaşlara broşür de dağıttı.

FOTOĞRAFLI