Demre Başkandan muhtarlarla yemek

Başkandan muhtarlarla yemek

20.10.2020 - 11:11 | Son Güncellenme:

Başkandan muhtarlarla yemek

Başkandan muhtarlarla yemek

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde 19 Mart Muhtarlar Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Okan Kocakaya, mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.
Yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gümrükçü, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Ünal Çetinkaya, Recep Karatop, Demre Belediye meclisi üyeleri ve Demre'deki 17 mahalle muhtarından 16'sı katıldı.
Başkan Kocakaya, "Muhtarlarımız 17 mahallede yaşayan 26 bin 400 vatandaşımızla bizim aramızdaki en büyük köprü ve iletişimi sağlayan en büyük yardımcımızdır. Muhtarlık, demokrasinin en uç noktasındaki devletin temsilcisidir. Bizim için muhtarlarımız bizim her mahalledeki gözümüz kulağımızdır. 'Biz birlikte yapacağız' ilkesinden yola çıkarak 17 mahallemizde en iyi hizmeti yapacağız. Ancak sorunların çözümü bir günde olmuyor. Bir program dahilinde sorunlarınızı çözeceğiz. Ancak sizden ve vatandaşımızdan biraz sabır istiyoruz. Belediyeye bir iş makinesi parkı kurmaya çalışıyoruz. Bir adım attık. İş makinesi parkını kurunca sorunlarımızı daha kolay çözüme kavuşturacağız. Kapımız her muhtarımıza sonuna kadar açık. Birlikte çalışacağız, birlikte çözeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI