Demre Çiftçi Kupası'nda şampiyon Beymelek

Çiftçi Kupası'nda şampiyon Beymelek

06.07.2022 - 10:12 | Son Güncellenme:

Çiftçi Kupası'nda şampiyon Beymelek

Çiftçi Kupasında şampiyon Beymelek

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Ziraat Odası'nca düzenlenen Demre Ziraat Odası Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor oldu.

Renkli görüntülere sahne olan Demre Ziraat Odası Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası, oynanan final maçı ile sona erdi. Demre Stadı'nda oynanan final maçını, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Cumhuriyet Savcısı Fatih Kurt, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan, ilçe müdürleri, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin, siyasi partilerin ilçe başkanlarının da aralarında yer aldığı yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor ile Finike Reis Otomotiv arasında oynanan final maçını, Antalya bölgesi hakemlerinden Yiğitcan Yiğit, Necdet Burak Geride, Efe Barut yönetti. Maç, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun yaptığı vuruş ile başladı. Maçın ilk yarısını Beymelekspor, Ramazan Çabuk'un 21. dakikada attığı penaltı gölü ile 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda Ramazan Çabuk'un 62 ve 65. dakikalardaki golleriyle Beymelekspor karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak, şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Finike Reis Otomotiv, üçüncülüğü de Özkanlar-5 Spor elde etti. Turnuvanın en centilmen takımı Çiftçispor, gol kralı da 7 golle Ramazan Çabuk oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu ve il müdürleri verdi. Kısa bir konuşma yapan Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, "25 gün süren turnuvada 20 takım, 420 futbolcu centilmence mücadele etti. Tam bir futbol şöleni yaşadık. Kapanışımız da yine şölen gibi oldu. Başta valimiz, milletvekillerimiz, kaymakamımız, il müdürlerimiz, ilçe müdürlerimiz ve seyircilerimize, sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu kupayı geleneksel hale getireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI