Demre Demre Belediyesi yeni iş makinelerini tanıttı

Demre Belediyesi yeni iş makinelerini tanıttı

23.10.2021 - 13:07 | Son Güncellenme:

Demre Belediyesi yeni iş makinelerini tanıttı

Demre Belediyesi yeni iş makinelerini tanıttı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - DEMRE Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisi'nden iki tamperli kamyon ve bir iş makinası satın aldı.

Demre Belediyesi, ilçede alt yapı çalışmalarında kullanılan araç fiosuna yenisini ekledi. Belediye tarafından Devlet Malzeme Ofisi'nden iki tamperli kamyonu ve bir iş makinası satın alındı. 25 ton yük taşıma kapasiteli kamyonların yanı sıra bir de kazma ve yükleme özelliğine sahip kepçe alındı. Demre Belediyesi üç iş makinesi için Devlet Malzeme Ofisi'ne 3 milyon lira ödeme yaptı.

Yeni iş makinaları Demre Belediyesi'nin önünde kurban kesilerek belediye meclisi üyelerine tanıtıldı. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Göreve geldiğimiz zaman Demre Belediyesi'nin iş makinesi filosunun yok denebilirdi. Eski bir kamyon, eski bir kepçesi vardı. Şu anda iki yeni iş makinamız ve iki kamyonumuz oldu. İş makinesi parkımızı genişletmek zorundayız. Bir belediye makine parkı olamadan hizmet veremez. Bu makine parkı daha da büyüyecek. Bu iş makinaları ile Demre halkına hizmet vereceğiz" dedi.

Demre Belediyesi tarafından iş makinesi filosuna geçen yıl da halk arasında 'tak tak' tabir edilen ekskavatör dahil edilmeşti.

FOTOĞRAFLI