Demre Demre Toptancı Hali'nde başkanlığa Tural seçildi

Demre Toptancı Hali'nde başkanlığa Tural seçildi

01.12.2021 - 10:31 | Son Güncellenme:

Demre Toptancı Hali'nde başkanlığa Tural seçildi

Demre Toptancı Halinde başkanlığa Tural seçildi

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - DEMRE Toptancı Hal Komisyoncuları Derneği'nde başkanlığa seçilen Fatih Tural, "Komisyoncular Türkiye'de yaş sebze ve meyvede yaşanan fiyat artışlarının sorumlusu değildir. Komisyoncular üretici ile tüketici arasında köprüdür. Çiftçinin güvencesidir" dedi.

Demre Hal Komisyoncuları Derneği Genel Kurulu'nda seçim tek listede gerçekleştirildi. Orhan Avcı'nın aday olmadığı seçimde Fatih Tural oybirliğiyle Demre Hal Komisyoncuları Derneği'nin yeni başkanı oldu. Derneği yönetim kuruluna üyeliklerine Savaş Sarıca, Osman Can Özkan, Salih Öktem, Yusuf Babacan, Mustafa Başkaya ve Durdali Keskin seçildi.

Seçim sonrası açıklama yapan Tural, şunları söyledi:

"Demre Toptancı Hali, Demre ekonomisinin can damarıdır. Bizler üreticinin burada malını en iyi şekilde değerlendirmek, ürününün karşılığını alması için çalışan bir sektörüz. Yeni yönetim olarak üreticimizin ve üyelerimizin çıkarlarını en iyi şekilde korumak için çaba harcayacağız. Düzen içinde, özellikle ihracatçı, komisyoncu ve üretici arasında köprü olmaya çalışacağız. Kamuoyunda sürekli olarak tartışılan Hal Yasası konusunda merkez örgütümüzle birlikte hareket edeceğiz. Komisyoncular Türkiye'de yaş sebze ve meyvede yaşanan fiyat artışlarının sorumlusu değildir. Komisyoncular üretici ile tüketici arasında köprüdür. Çiftçinin güvencesidir."

FOTOĞRAFLI