Demre Öğrencilerle kitap okuyup forma dağıttılar

Öğrencilerle kitap okuyup forma dağıttılar

14.05.2022 - 11:23 | Son Güncellenme:

Öğrencilerle kitap okuyup forma dağıttılar

Öğrencilerle kitap okuyup forma dağıttılar

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde, valilikçe yaşama geçirilen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi ve Antalya'da Sağlık İçin Spora Teşvik Projesi (ASİS) kapsamında, Köşkerler mahallesindeki okullarda öğrenciler kitap okudu, sporculara forma ve şort dağıtıldı.

Antalya Valiliği'nce yürütülen AHENK ve ASİS projeleri kapsamında, Demre'ye bağlı Köşkerler İlkokulu ve Köşkerler Şehit Hüseyin Topkaya Ortaokulu'nde etkinlik düzenlendi. Etkinliklere Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, Köşkerler Şehit Hüseyin Topkaya Ortaokulu Müdürü Kazım Benli, Köşkerler İlkokulu Müdürü Uğur Ceylan, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, Belediye Meclisi Üyesi Gülsüm Cengiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Köşkerler İlkokulu'ndaki etkinlikte Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin ve katılımcılar, öğrencilerle kitap okudu. Okulda spor yapan, ilçedeki şampiyonalara katılan öğrencilere, forma ve şort hediye edildi. Köşkerler Şehit Hüseyin Topkaya Ortaokulu'nda ilçede düzenlenen turnuvalarda şampiyon olan voleybol takımı sporcularına forma ve şort hediye edildi. Öğrencilerle sohbet edildi.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ilçemizde spor yapan 500 öğrenciye forma ve şort dağıtarak destek olduklarınrı söyledi.

FOTOĞRAFLI