Finike AK Parti Finike'de mahalle başkanlarına mazbata

AK Parti Finike'de mahalle başkanlarına mazbata

05.07.2021 - 10:23 | Son Güncellenme:

AK Parti Finike'de mahalle başkanlarına mazbata

AK Parti Finikede mahalle başkanlarına mazbata

 

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA) - AK PARTİ Finike Gençlik Kolları'nın danışma toplantısı düzenlendi. Toplantıda 26 mahalle başkanına mazbatası verildi.

DSİ toplantı salonunda gerçekleştirilen programa İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, İlçe Başkanı Osman Aladağ, Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. Toplantıda 26 mahalle başkanına mazbatası verildi.

Toplantıda konuşan Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yusuf Süleyman Süren, "biz bu bayrağı devraldığımız andan itibaren ilçemizde ve mahallelerimizde güzel çalışmalar yaptık. Bizim kongre sürecimizde Cumhurbaşkanımız bir üye hedefi koymuştu. Tabii bizler de Cumhurbaşkanımızın sözünü yere getirmek için elimizden geldiğince gayret ettik. Arkadaşlarımla beraber bir günde 200 genç kardeşimizi partimize kazandırdık. İlçeler arasında Finike'mizi birinci olarak duyurduk. Hepinizden Allah razı olsun. Öncelikle şunu söylemek isterim ki biz bir aileyiz. Hep birlikte el ele vererek çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız. Bu hedefler doğrultusunda buradaki genç arkadaşlarıma diyorum ki 'gençsin önde yürü inandığın yolda yürü.' Çıktığımız bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Mahalle başkanlarıma şimdiden hayırlı olsun diyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yazarlar