Antalya Güngör'ün 'Esintiler' kitabı çıktı

Güngör'ün 'Esintiler' kitabı çıktı

12.08.2020 - 15:47 | Son Güncellenme:

Güngör'ün 'Esintiler' kitabı çıktı

Güngörün Esintiler kitabı çıktı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Kızkardeşler Derneği (UKD) Başkanı ve yazar- şair Gülsevin Eren Güngör, 'Esintiler&Yunus Balığıma Mektuplar' adlı 3'üncü deneme ve şiir kitabını okurlarıyla buluşturdu.
Eğitimci, izci lideri Gülsevin Eren Güngör, 'Her Şiir Sancılı Doğar' ve 'Gecenin Bir Yarısında'nın ardından 'Esintiler&Yunus Balığıma Mektuplar' adlı şiir ve denemeler kitabını yayımladı. İki bölümden oluşan yeni şiir kitabını deneme yazılarıyla harmanlayan, fotoğraflarla destekleyen Güngör, okurlarına 'Korona Günleri Öğretileri' başlığı altında, 'Bıkmayacağız yaşamaktan. İnadına seveceğiz yaşamı. Aldığımız her nefesin, her anın tadını çıkaracağız, günü doya, doya yaşayacağız. Önümüze çıkabilecek her türlü güçlüklere, her türlü engellere karşı güçlü olacağız' mesajını verdi.
Gülsevin Eren Güngör, deneme yazılarını 'Sevmek Ya da Sevgiye Düşman Olmak', 'Vazgeçiş', 'Yalan', 'İnsan Olmak Ya da Olmamak', 'Sevgililer Günü', 'Çaresizlik', 'Korona Virüs' ve 'İzolasyon' gibi başlıklar altında topladı, şiirlerle renklendirdi.
Yeni şiir kitabını pandemiden dolayı sosyal medya üzerinden tanıtıp, istekte bulunan dostlarına imzalayıp gönderen Gülsevin Eren Güngör,  4'üncü eseri 'Biz Bize Tutsak' adlı romanını da kaleme aldı. Güngör, yeni romanının da bu yıl içerisinde basımının yapılacağının müjdesini verdi.

FOTOĞRAFLI