Kaş Kaş çiçekle donatıldı

Kaş çiçekle donatıldı

04.06.2020 - 11:40 | Son Güncellenme:

Kaş çiçekle donatıldı

Kaş çiçekle donatıldı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde cadde, sokak ve refüjler, değişik türdeki çiçeklerle rengarenk oldu.
Kaş Belediyesi'nin başlattığı düzenleme çalışmaları ile Kaş'ın cadde ve refüjlerine değişik tür çiçek dikimi yapıldı. Salgın nedeniyle sakinliğin sürdüğü ilçede cadde, sokak ve refüjler çiçek açtı. Normalleşme döneminde Kaş'a gelmesi beklenen yerli ve yabancı konuklar, çiçek cümbüşüyle karşılanacak.
Kaş Belediyesi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı, Giriş Kavşağı, Hastane Kavşağı, Şehitler Caddesi, Patara Kavşağı ve Kaş- Kasaba Kavşağı başta olmak üzere cadde, sokak ve refüjler olmak üzere toplam 12 bin metrekarelik alanda çiçeklendirme ve çimlendirme çalışmasını tamamladı. Şu ana kadar 17 bin çalı türü, 15 bin örtücü türü, 32 bin bitki ve çiçek dikimi olmak üzere toplam 15 bin metrekarelik alanda çimlendirme yapılacak.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Kaş bir dünya kenti. Kaş'a dünyanın her yerinden konuklar bekliyoruz normalleşme döneminde. Bu nedenle Kaş'ın her yerinde çiçeklendirme, çimlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Kaş'a ilk giren kendini çiçek bahçesinde hissedecek" dedi.

FOTOĞRAFLI