Kemer Avrupa'dan 150 acente yetkilisi Kemer'de turizmcilerle buluşacak

Avrupa'dan 150 acente yetkilisi Kemer'de turizmcilerle buluşacak

09.06.2022 - 11:40 | Son Güncellenme:

Avrupa'dan 150 acente yetkilisi Kemer'de turizmcilerle buluşacak

Avrupadan 150 acente yetkilisi Kemerde turizmcilerle buluşacak

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde 10-13 Haziran'da düzenlenecek 'ITT Forum Antalya' adlı etkinlikte 6 Avrupa ülkesinden 150 acente yetkilisi turizmcilerle bir araya gelecek.
Avrupa ülkelerinden Kemer'e daha fazla turist gelmesi amacıyla planlanan ITT Form Antalya, 'Şimdi Kemer Zamanı' temasıyla ilçedeki bir otelde gerçekleştirilecek. Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV), sivil toplum kuruluşları, acente temsilcileri, ve turizmcilerin desteğiyle 10-13 Haziran'da yapılacak etkinlikte 6 Avrupa ülkesinde 150 acente temsilcisi ilçeye gelecek. Organizasyon kapsamında, güvenli ve sürdürülebilir turizm vurgusu ile yeni tüketici eğilimleri, Türkiye kültürel tanıtım turları ve metaverse konuları ele alınacak.
Etkinlik hakkında bilgi veren KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer'de turizm pazarını çeşitlendirmek için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Yorulmaz, "Kemer'in turizm faaliyetlerdine başladığı dönemlerde olduğu gibi Avrupalı turisti yeniden ilçemize çekmemiz gerekiyor. Bu anlamda başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa ile ilgili pazarlama stratejilerini arttırmamız lazım. 10-13 Haziran'daki etkinliğimizde Almanya, Hollanda, Avusturya, Belçike, İsviçre, Fransa'dan 150 acente yetkilisini Kemer'e getiriyoruz" dedi.
ITT Form Antalya organizatörlerinden Hollanda'da acente hizmeti veren firmanın sahibi Murat Durmuş, etkinlikle Avrupa pazarında tanıtılması ve bilinirliğinin sağlanmasının amaçlandığını belirtti.

FOTOĞRAFLI