Kemer İBB heyeti Kemer Belediyesi'nde

İBB heyeti Kemer Belediyesi'nde

26.11.2020 - 13:25 | Son Güncellenme:

İBB heyeti Kemer Belediyesi'nde

İBB heyeti Kemer Belediyesinde

 

KEMER, (DHA)- İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, İBB Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak ve İBB Mahalli İdareler Asistanı İsmail Karabulut, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Başkan Topaloğlu, İBB'den gelen heyetin Türkiye'de tüm belediyeleri ziyaret ettiklerini ve Kemer Belediyesine de nazik bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. İBB'nin, Kemer Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Topaloğlu, "İBB heyeti, ücretsiz seminerler yapacaklarmış. Bize de katılıp katılamayacağımızı sordular. İstanbul'da bizi ağırlamak istediklerini söylediler. Belediyelerdeki kaliteyi yükseltmek için araç hibesinden tutun da eğitime kadar her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdiler. Biz de araç ihtiyacımız yok ama eğitim konusunda seminerlere belediye personelimizi gönderebileceğimizi söyledik" dedi.
Başkan Topaloğlu, nazik ziyaretleri için İBB'den gelen heyete teşekkür ederek, ziyaret sonrası Kemer tablosu hediye etti.
İBB heyeti de Başkan Topaloğlu'na Atatürk'ün Nutuk kitabını hediye verdi.

FOTOĞRAFLI