Kemer Kemerspor yeni kadrosuyla sezona hazır

Kemerspor yeni kadrosuyla sezona hazır

18.09.2020 - 13:29 | Son Güncellenme:

Kemerspor yeni kadrosuyla sezona hazır

Kemerspor yeni kadrosuyla sezona hazır

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinin 3'üncü Lig temsilcisi Kemerspor, yeni sezonun ilk maçı olan 1877 Alemdağ Spor karşılaşması hazırlıklarını yeni kadrosuyla tamamladı.

Kemer'in 3'ünclü Lig'deki temsilcisi Kemerspor, geçen yıl kadrosunda bulunan 28 futbolcusundan 8'i ile yollarını ayırmayarak yola devam ederken, yeni sezon için 19 futbolcu transfer etti. Kemerspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı 1877 Alemdağ Spor maçına iddialı başlangıç yapmak istiyor. Son hazırlık çalışmalarını Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesinde bulunan bir otelin futbol sahasında yapan Kemerspor, düz koşu, ısınma hareketleri, dar alanda paslaşma, çift kale ve ardından serbest vuruş ve penaltı çalışması yaptı.

Genç ve koşan bir ekiple yola çıktıklarını belirten Kemerspor Teknik Direktörü Bahri Kurt, “Talepler üzerine çoğunluğu gençlerden oluşan bir ekip kurduk. Yaptığımız transferlerden verim alacağımıza inanıyorum. Herkesin zevkle izleyeceği, çok koşan ve çok basan bir ekip oluşturduk. Sayın başkanımız Ahmet Öncelik de istediğimiz transferleri gerçekleştirdi" dedi.

Teknik Direktör Kurt, sezonun ilk yarısında veya sezon sonunda takımdaki birçok genç yeteneğin 2. Lig, PTT 1. Lig ve Süper Lig takımlarına gidebileceğini de belirterek, “Bu gençlerde bunu görüyorum ve hissediyorum. 1877 Alemdağ maçına iyi hazırlandık. İyi bir kamp dönemi geçirerek lige başlıyoruz. 6 hazırlık maçı yaptık, takım olarak hazırız. İnşallah İstanbul'dan puan ve puanlarla döneriz" dedi.

Kemerspor Kulüp Başkanı Ahmet Öncelik ise “Pandemi dönemi olmasına rağmen takımımız iki kamp dönemi geçirdi. Genç yetenekleri takıma motive etmeye çalışıyor teknik heyetimiz. Tecrübeli ağabeyleri ile ligde adından söz ettirecek bir takım oluşturduk. Sezonun ilk maçı için deplasmana gidiyoruz. Takımımız çok çalıştı ve umarım emeklerinin karşılığını puan ve puanlarla alarak, Kemer'e mutlu bir şekilde döneriz" dedi.

FOTOĞRAFLI