Kemer KEMİAD 2. Kemer Açık Masa Tenisi Turnuvası başladı

KEMİAD 2. Kemer Açık Masa Tenisi Turnuvası başladı

21.01.2022 - 16:41 | Son Güncellenme:

KEMİAD 2. Kemer Açık Masa Tenisi Turnuvası başladı

KEMİAD 2. Kemer Açık Masa Tenisi Turnuvası başladı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen açık masa tenisi turnuvası başladı.

Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda Bahri Tanrıkulu Spor Salonu'nda yapılan turnuvanın açılışına, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMAİD Başkanı Rıza Sönmez, İlçe Spor Müdürü Mustafa Özkaynak, sporcular ve davetliler katıldı. Toplam 110 sporcunun katıldığı turnuvanın açılış müsabakasını Kaymakam Gemici ile Belediye Başkanı Topaloğlu yaptı. Törende konuşan Kemer Kaymakamı Gemici, turnuvaya katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Kaymakam Gemici, Çocukların spora yönlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise sporun her zaman dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirdiğine değindi. Topaloğlu, "Çok güzel bir organizasyon. KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez'e ve yönetim kuruluna emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu.

KEMİAD Başkanı Sönmez de turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi. İlk dörde giren sporculara kupa ve madalyaların verileceği turnuva, yarın sona erecek.

FOTOĞRAFLI