Kemer KETOB'dan Kemer Belediyesi'ne arazöz bağışı

KETOB'dan Kemer Belediyesi'ne arazöz bağışı

20.10.2021 - 10:40 | Son Güncellenme:

KETOB'dan Kemer Belediyesi'ne arazöz bağışı

KETOBdan Kemer Belediyesine arazöz bağışı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB), Kemer Belediyesi'ne arazöz bağışında bulundu.

KETOB'un belediyeye hibe desteği önerisi sonrası belediye meclisinde kabul edilen karar doğrultusunda sulama aracı Kemer Belediyesi'ne teslim edildi. Arazözü, KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teslim etti. Belediye önünde yapılan teslim töreninde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, Emrah Ayhan, İsmail Aka ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz da katıldı.

15 tonluk tanker kapasitesi olan sulama aracının olası bir yangında da müdahale yapması amacıyla kullanılacağı belirtildi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, " Bu araç olası yangınlarda, sulama, temizlik ve park ve bahçe işlerinde kullanılacak. Araçta her detay var. Yangın söndürme tüpünden tutun hortumuna kadar her şey mevcut" dedi.

KETOB Başkanı Sarıkaya, "Aracı hibe olarak Kemer Belediyesine teslim ettik. Aracı, ağaçları söndürmek için değil yeşertmek için kullanırız inşallah. Allah yangınlar yaşatmasın. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI