Antalya Konyaaltı bisikletçisi Emir Altuğ Yurt, 'Downhill' şampiyonu

Konyaaltı bisikletçisi Emir Altuğ Yurt, 'Downhill' şampiyonu

24.09.2020 - 16:02 | Son Güncellenme:

Konyaaltı bisikletçisi Emir Altuğ Yurt, 'Downhill' şampiyonu

Konyaaltı bisikletçisi Emir Altuğ Yurt, Downhill şampiyonu

 

ANTALYA,(DHA) - ERCİYES Uluslararası Dağ Bisikleti Downhill Yarışlarının 'Elit Erkek' kategorisinde birinci olan Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı sporcusu Emir Altuğ Yurt, bu mutluluğunu Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile paylaştı.
Geçtiğimiz aylarda kurulan Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı'ndan Emir Altuğ Yurt, bireysel olarak katıldığı Erciyes Uluslararası Dağ Bisikleti Downhill Yarışlarının 'Elit Erkek' kategorisinde birinci oldu. Altın madalya ile dönen Altuğ Yurt, bu mutluluğunu Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile paylaştı. Kendisini ziyaret eden Emir Altuğ Yurt'un, Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı'na geçtiğimiz aylarda katıldığını ve girdiği ilk müsabakada da madalya aldığını dile getiren Başkan Esen şöyle konuştu;
"Emir kardeşimiz bisiklet takımımıza yeni katıldı. Katılmasının hemen ardından Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Downhill Yarışları'nın Elit Erkekler kategorisinde birinciliği aldı. Bundan çok mutlu olduk. Kutluyoruz, gencecik pırıl pırıl bir kardeşimiz. Bünyemizde böyle bir sporcunun varlığı bizi de mutlu etti. Diğer arkadaşlar için de motive edici bir unsur oldu. Onun daha iyi yerlere ulaşması, bisiklet sporunda daha iyi noktalara gelmesi, başka uluslararası turnuvalarda hem ülkemizi hem de Konyaaltı'mızı temsil etmesi için bizde bir abisi olarak elimizden geleni yapacağız inşallah. Kendi spor kariyerinde güzel bir basamak atmış olması nedeniyle de Emir'in bir kez daha kutluyorum."
Belediye Başkanı Semih Esen, belediye çatısı altında amatör spora ve sanata gönül veren gençlerin başarı ile dönmelerinin gururunu yaşadıklarını belirtip Emir Altuğ Yurt'a bisiklet sözü verdi.

FOTOĞRAFLI