Korkuteli Başkan İşlek'ten AK Parti'ye ziyaret

Başkan İşlek'ten AK Parti'ye ziyaret

15.08.2020 - 10:59 | Son Güncellenme:

Başkan İşlek'ten AK Parti'ye ziyaret

Başkan İşlekten AK Partiye ziyaret

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 19'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Korkuteli İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, AK Parti'nin 19'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimini ziyaret etti. Başkan İşlek, "Sayın Başkanı ve değerli teşkilatı ziyaret etmek istedim. Cumhur İttifakı'mızın partilerinden bir tanesi olan AK Parti'yi. Zaten yalnızız Türkiye'de. Mazlumlar yalnız olduğu için, mazlumlar için, Müslümanlar için savaşan iki liderin izinde devam eden bir belediye başkanı, ilçe başkanı ve teşkilatlar olarak Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti'nin 19'uncu kuruluş yıl dönümünde hayırlı uğurlu olsun demek istedik. Ve 16 aydır Cumhur İttifakı ile karşılıklı yaptığımız çalışmalarda teşekkür olsun diye ziyaret etmek istedim. İnşallah vatana milletine devletine bayrağına sahip Türk ve Müslüman coğrafyasında mazlumların sesi olmaya çalışan iki liderimizin izinde hem ülkemizde hem Antalya'mızda hem Korkuteli'mizde yapılan her türlü fitne fesada yalana dolana karşı iki partimizde iki liderin izinden kopmadan sorgulama yapmadan devam edecektir. Ben hem AK Parti'nin hem de MHP'nin belediye başkanıyım" dedi.
'GEREKENİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ'
AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kıymetli Belediye Başkanımız Ömer İşlek'e her zaman olduğu gibi bugün de mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşkilata olan bağlılığını, Cumhur İttifakı'na olan duruşunu gösterdiği için teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu ettiniz, bugün bizim için önemli bir gün. Partimiz için önemli bir gün. 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da aynı güven ve istikrar içinde ülkemizi hep birlikte yerelde ve genelde başarıya taşımak adına gerekeni hep birlikte el ele vererek yapacağımızdan şüphemiz yoktur. Ben hem başkanımıza hem ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI