Kumluca Kaymakam Kolsuz'dan koronavirüs denetimi

Kaymakam Kolsuz'dan koronavirüs denetimi

11.08.2020 - 14:45 | Son Güncellenme:

Kaymakam Kolsuz'dan koronavirüs denetimi

Kaymakam Kolsuzdan koronavirüs denetimi

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA Kaymakamı Uğur Kolsuz koronavirüs denetimi yaptığı esnaflara, "Kurallara zorunlu olduğunuz için değil önce kendi sağlığınız ve sevdikleriniz için uyun" dedi.
İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda koronavirüs önlemlerine yönelik denetimler kapsamında Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz; jandarma, emniyet, sağlık ekipleri ve mahalle muhtarlarını da yanına alıp çarşı esnafını denetledi. Kaymakam Uğur Kolsuz, koronavirüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar denetimlerin süreceğini belirterek, denetlediği esnaflara, "Zorunlu olduğu için değil, önce kendi sağlığınız ve sevdikleriniz için kurallara uyun" dedi.
Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Saffet Kerbalı, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Arıcı ve mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği Kaymakam Uğur Kolsuz, Gödene Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarındaki esnafları denetledi. Kaymakam Kolsuz ve beraberindeki heyet son olarak da Temel Eğitim Mahallesi'ndeki salı pazarını gezerek, maske, mesafe ve dezenfekte kurallarına uymaları için esnaf ve vatandaşları uyardı.

FOTOĞRAFLI