Manavgat Ayyıldız Cup Masterler Turnuvası'nın 1. ayağı tamamlandı

Ayyıldız Cup Masterler Turnuvası'nın 1. ayağı tamamlandı

19.04.2021 - 10:29 | Son Güncellenme:

Ayyıldız Cup Masterler Turnuvası'nın 1. ayağı tamamlandı

Ayyıldız Cup Masterler Turnuvasının 1. ayağı tamamlandı

 

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- MİLLİ bayramları kutlamak amacıyla eski futbolcuların katıldığı Ayyıldız Cup 2021 Masterler Turnuvası'nın birinci ayağı Manavgat'ta yapıldı. 5 ilden 9 takımın katıldığı turnuvada Denizli ve Isparta Eğirdir masterler takımları gruplarında şampiyon oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla 2 ayak halinde düzenlenen Ayyıldız Cup 2021 Masterler Turnuvası'nın birinci ayağı Manavgat'ta gerçekleştirildi. Antalyaspor'un eski kaptanlarından Kadir Arıkan ile turizmci Osman Ergin tarafından düzenlenen turnuvaya Denizli, Karaman, Afyon, Isparta ve Antalya'dan 9 takım katıldı.

Manavgat'ta 5 yıldızlı bir otelde koronavirüs tedbirleri alınarak düzenlenen ve başlama vuruşunu Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan'ın yaptığı turnuvada gruplarında birinci olan Denizli ve Eğirdir masterler takımları şampiyon oldu.

Şampiyon takımların ödülleri düzenlenen törenle Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu ve eşi tarafından verilirken, turnuvada 6 golle gol kralı olan Kocatepe Masterleri sporcusu İrfan Yılmaz'a da ödülünü Osman Ergin verdi.

Milli bayramlarda birlik ve beraberliği yaşamak amacıyla Ayyıldız Cup Masterler Turnuvası'nı düzenlediklerini belirten Osman Ergin, "Manavgat elit masterlerin ev sahipliğinde koronavirüs salgını nedeniyle ciddi önlemlerin alındığı turnuvamızı bu yıl sınırlı katılımcı ile düzenlemek zorunda kaldık. Turnuvamızda amaç kazanmak değil, sportif olarak yıllarını Türk futbolunun gelişmesi için harcayan futbolcularımızla bir araya gelerek milli değerlerimizi birlik ve beraberlik içinde yaşamak, dostluğun kazanmasını sağlamak olmuştur" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI