Manavgat Manavgatlı yazarlar imza gününde

Manavgatlı yazarlar imza gününde

16.05.2022 - 12:08 | Son Güncellenme:

Manavgatlı yazarlar imza gününde

Manavgatlı yazarlar imza gününde

 

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGATLI yazarlar 1. Manavgat Kitap Etkinliğinde okurlarla buluşarak kitaplarını imzaladı. Etkinliğin organizatörü şair Şerif Ali Dönmez, bölge yazarlarının tanınırlığını artırmak için etkinliği düzenlediklerini belirterek, gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Bir alışveriş merkezinde 14-15 Mayıs günlerinde düzenlenen 1. Manavgat Kitap Etkinliği 'ne katılan 30'un üzerinde yerel yazar, okurlarla buluşarak kitaplarını imzaladı. Çocuk kitaplarından tarihi romanlara kadar çeşitli eserlerin yazarları yaptıkları birebir sohbetlerde okurların sorularını da cevapladı.

Yazdığı şiir kitaplarını imzalamak için imza günü düzenlemek amacıyla alışveriş merkezi yönetimi ile görüştüğünde kitap etkinliği düzenleme fikrinin ortaya çıktığını anlatan şair Şerif Ali Dönmez, "Bu etkinliği Manavgatlı yazarlar adına düzenledik. Manavgatlı yazarlarımızı tanıtmak amacımız. Güzel bir organizasyon yaptığımızı düşünüyoruz" dedi.

Etkinliği devam ettirmeyi düşündüklerini belirten Dönmez, "Önümüzdeki süreçte Alanya'da da yapmayı düşünüyoruz. Manavgat'ta da geleneksel hale getirmek istiyoruz, bunu süreç belirleyecek" diye konuştu.

Etkinliğe katılan yazarlar da halkın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek, okurlarıyla buluşarak sohbet etmenin kendileri içinde ayrı bir mutluluk verdiğini ifade etti.

FOTOĞRAFLI